What a (Formex) Week

av | aug 28, 2017 | Formex, Livet, Mässor

På väg hem från Stockholm efter en intensiv arbetsvecka där Formex har stått i fokus, men även en hel del annat har hunnits med som pressvisning hos Fyrklövern, förhandsvisning av IKEA+HAY som kommer i oktober, presentation av Jotun Lady 2018, en festkväll hos Himla för att fira det fina samarbetet med Daniella Witte osv.
Mycket lyckat och trevligt överlag men även lite ledsamheter som ett hemskt migränanfall i lördags samt insikten att personer som man kanske trott var ens vänner i själva verket inte är så bra vänner trots allt?
Tråkigt, för även om det mesta är på topp just nu med massor av roliga och spännande grejor som händer nu i höst så är det på något sett den där promillen av skit och falska människor som sitter och gnager en smula innanför tinningen.
Varför är det alltid så?

Vi bodde som sagt på Radisson Blu Strand och det va hur härligt som helst precis som firar-lunchen hos Lisa Elmqvist där vi åt skaldjur i världsklass, så det blt garanterat en repris på båda inom snar framtid.
Nu full fart hem till Malmö för att vara tillsammans med Affe & August, styra upp hemmet och verksamheten innan det är dags för ett nytt äventyr i Paris.

Tack för att Du hänger med!

Kram

*Samtliga bilder är mina förutom bilderna från Himla styling & foto Daniella Witte

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *