Himla’s middag på Nio Rum

Igår var jag som sagt inbjuden till Himla’s middag som hölls på Nio Rum, och man kan utan tvekan säga att “alla var där”!
Bubbel, snittar och mingel i fanatiskt fina lokaler följt av en härlig middag som serverads på vackert dukade bord, och självklart var det idel Himla-produkter som hade använts till dukningen.
Mina bilder gör inte det hela någon rättvisa, det var väldigt svårt att fotografera därinne, men jag tror ändå att du på ett ungefär hur fint och trevligt det var.

Anledningen till middagen var lanseringen av samarbetet mellan Himla och Daniella Witte som går under namnet Himla signed by Daniella.
Jag visade ju en bild från samarbetet tidigare och snart kan jag även visa dig de resterande bilderna som är oerhört fina och inspirerande!
Grymt jobbat Daniella!

Ovan ser du en liten glimt av det som komma skall hos Himla 2018…och ja det ser ut som om de hallonröda och rosa tonerna är här för att stanna ett tag till.

Också fanns höstkollektionen som har sälsjstart i detta nu på plats för beskådan, och hela den kollektionen har jag ju visat här hos mig tidigare.
Här ser vi Himla’s härliga bas-sortiment som vi känner igen sedan tidigare, men som nu uppdaterats med framförallt höstens/vinterns trendiga gröna nyanser.

2 reaktioner på “Himla’s middag på Nio Rum”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.