IKEA Ypperlig Pressvisningen

av | aug 23, 2017 | Veckans Inredningsnyheter

Igår var jag som sagt på IKEA’s pressvisning av deras kommande kollektion YPPERLIG, som de har hjort tillsammans med danska Hay.
Även Mette & Rolf som står bakom Hay fanns på plats ute på Artipelag där visningen hölls, och berättade om kollektionen.
Jag utlovade ju lite fler bilder som jag tog, och eftersom man ska hålla vad man lovar så kommer dessa bilder här!


Visningen hölls som sagt ute i Gustavsberg på konsthallen Artipelag och det var ett härligt val av location tycker jag, inte minst eftersom det var härligt ljus att ta bilder i.Första gången för mig som jag var där, men känner spontanas att det var ett ställe som jag gärna besöker igen

Själva produkterna har jag ju visat tidigare via IKEA’s pressbilder och vill du kika på dem igen så hittar du dem HÄR.

Kollektionen landar i IKEA varuhusen den 6 oktober 2017 och  kollektionen  innehåller både större möbler för vardagsrum och matrum, mindre inredningsdetaljer och bruksföremål, inte minst  en uppdaterad version av den ikoniska blå IKEA kassen kommer satt komma.

”Genom att kombinera färger, material och innovativa produktionstekniker erbjuder YPPERLIG en samling basprodukter med högt designvärde för dagens drömmar och behov. En samtida men ändå tidlös kollektion – skapad för att användas och leva vidare i många år framöver.”

Själva utställningen var precis som produkterna trendsäkra både när det gäller materialval och kulörer, ja knappats någon har väl missat att skogen är höstens stora inspirationskälla när det gäller inredning.
Ljusa träslag, trärena produkter, enkelhet och saker som känns användarvänliga i vardagen.
Den fina utställningen var stylad av Pella Hedeby., och det var som vanligt när Pella varit i farten, förtjusande!

Vid pressvisningen poängterade IKEA att kollektionen YPPERLIG kommer att finns under minst ett år, så det finns ingen som helst anledning att sova utanför närmsta IKEA butik den 6 oktober då säljstarten sker, det kommer att finnas gott om tillfällen att köpa produkterna!

*Foto Inredningshjälpen

2 Kommentarer

  1. Inredningshjälpen » Formex 2017 – lite trender och favoriter

    […] andra sätt att visa upp sig, middagen som Himla arrangerade och IKEA’s pressvisning av YPPERLIG nu i veckan är två lysande sådana exempel, ja inte för att IKEA brukar ställa ut på Formex, […]

    Svara
  2. Inredningshjälpen » What a (Formex) Week

    […] men även en hel del annat har hunnits med som pressvisning hos Fyrklövern, förhandsvisning av IKEA+HAY som kommer i oktober, presentation av Jotun Lady 2018, en festkväll hos Himla för att fira det […]

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *