Fyrklövern lanserar Christmas Moments

av | aug 22, 2017 | Veckans Inredningsnyheter

Idag startade jag upp mitt jobbrace här i Stockholm med att äta julfrukost tillsammans med ingen mindre än Hollywoodfrun Maria Montazami, och det händer ju inte varje dag, vare sig att vi två träffas eller att jag äter julfrukost i augusti.
Nu var det ju inte bara Maria och jag utan det var en pressvisning arrangerad av EkPr för att lansera Fyrklövern’s nya julservis Christmas Moments som de har gjort i nära samarbete mellan Maria Montazami och deras designer Anna Handell.

Maria ställde snällt upp tillsammans med mig på en bild, och ja jag är ju kort, det syns ju ganska tydligt här.
Maria var mycket underhållande och trevlig, och berättade om hur själva designen växt fram och att hon haft sina barndomsminnen från julfirande i Sverige på näthinnan.

En riktigt smarrig julfrukost där inget saknades stod framdukad, och självklart var det den nya julservisen som använts för ändamålet.
Det doftade dessutom ljuvligt av amaryllisar och julgranar så julstämningen var på topp!

Och här har vi härliga Janeth från Fyrklövern, och jag är faktiskt riktigt imponerad över alla de fina samarbeten som de radar upp efter varandra, det var ju inte alls länge sedan som den fina kollektionen i samarbete med Lars Wallin lanserades.

Servisen är som sagt döpt till Christmas Moments och innehåller en väldig massa olika delar till det vackert dukade julbordet, och porslinets mjuka form bär en girlangdekor som inspirerats av julmisteln som hör julen till.
Marias och Fyrklöverns mål med Christmas Moments var att ta fram en servis med god kvalitet och  tidlös dekor, och det kan man ju verkligen säga att de har lyckats med.


Jag som annars inte är så förtjust i julserviser tycker att denna är väldigt fin, och inte minst glasen som funnit med sedan Maria designade Moments i samarbete med Fyrklövern blir ju pricken över i.
Varje del är tillverkad av finaste  fältspatporslin med handmålar guldkant och bär dessutom en unik bottenstämpel med Marias namnteckning.

Det kommer att komma pressbilder som visar Christmas Moments ur alla dess vinklar och vrår, men till dess får ni helt enkelt hålla till godo med mina bilder som jag tog tidigare idag.
Och ja, snart är det faktiskt jul igen, inte minst denna pressvisning vittnar ju storartat om detta.

5 Kommentarer

 1. Inredningshjälpen » Radisson Blu Strand, Cervera, köttbullar och Ypperlig

  […] Första punkten på gårdagens agenda var ju lanseringen av julservisen Christmas Moments, ett samarbete mellan Fyrklövern och Maria Montazami, och det har jag ju redan visat i ett eget inlägg som du hittar HÄR […]

  Svara
 2. Inredningshjälpen » Fyrklövern + Montazami blir Christmas Moments

  […] förra veckan var jag på pressvisningen av Fyrklöverns nya julservis Christmas Moments som de tagit fram i samarbete med Maria Montazami, […]

  Svara
 3. Inredningshjälpen » Uppladdning inför jul

  […] där skymtar Du årets julservis Christmas Moments som jag redan visat HÄR, och det ska dukas och fixas med denna inom kort så då återkommer jag i […]

  Svara
 4. Inredningshjälpen » Årets juldukning med Christmas Moments

  […] juldukning här hemma hos mig, och du som har följt mig ett tag känner kanske igen servisen detta festliga tillfälle tidigare i […]

  Svara
 5. Inredningshjälpen » Inredningshjälpen – Best of 2017

  […] julen julen tillsammans med Maria Montazami som designat julservisen Christmas Moments för […]

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *