Älskade Müsli (reklam)

av | aug 21, 2017 | Annons, Sponsrat inlägg/reklam

Frukosten sägs ju vara dagens viktigaste mål för att vi ska orka ta oss dagens alla uppgifter och aktiviteter som vi vill orka med.
En del personer behöver en ganska rejäl frukost för att komma igång medan jag personligen, och säkert många andra med mig har svårt att äta några större mängder mat sådär direkt när man har stigit upp.
Mitt bästa morgonmål består därför nästan alltid av filmjölk eller yoghurt med en god müsli, och ibland till och med lite färska bär på toppen.
Jag älskar müsli och testar gärna och ofta nya sorter för att hitta den perfekta dröm-müslin som enligt mig ska vara härligt knaprig och helst innehålla både nötter och torkad frukt.
Jag vet inte hur många olika sorter jag har provat i dagsläget men en hel del är det, och inte speciellt många har fallit mig i smaken.
Felet som många müsli-tillverkare gör enligt min smak, är att de blandar i alldeles för mycket havregryn, antagligen eftersom det är billig utfyllnad i påsen, som sen blir till en klibbig massa när det kommer i kontakt med filmjölken.
Det gillar jag verkligen INTE.
Så, idag när jag fick nys om den ekologiska müslin från Risenta som presenteras i videon här nedan, blev jag såklart sugen på att testa denna och se om den håller måttet för mina müslikrav.
Deras ekologiska müsli innehåller endast naturliga råvaror som dadlar, pekannötter, fröer och kärnor, men däremot inget tillsatt socker vilat är plus i kanten.

Jag nämnde ju müsli som den perfekta frukostmaten i inledningen av mitt inlägg, men jag vill förtydliga att man kan äta müsli precis när som helst på dygnet, såklart!
Det är ju superenkelt att ta fram lite fil & müsli som ett mellanmål, innan eller efter träningspasset eller varför inte ta med en påse müsli till arbetet, då har du alltid en reserv om du inte hinner med något annat lunchalternativ.
Enkelt, gott och nyttigt!

*Inlägget är skrivet i samarbete med Risenta

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *