Himla signed by Daniella Witte – en exklusiv tjuvkik

I dag lanserar Himla, ett av mina personliga favoritvarumärken när det gäller textilier,  deras unika samarbete med stylisten och fotografen Daniella Witte på en exklusiv pressmiddag i Stockholm som jag har fått den äran att närvara vid, så jag ser verkligen fram emot kvällen.
Daniella har tolkat Himlas ikonprodukter som hon sedan har stylat och fotograferat, och av bilden här ovan så ser det mycket inspirerande ut och det är tydligt att Daniella har sitt sin personliga prägel på det hela.

Himla erbjuder i dag en bred produktportfölj med högkvalitativa produkter för hemmet alla rum, och sortimentet utgör perfekt matchning med Daniellas inredningsstil.
Det här är som sagt bara en lite exklusiv sneak peek som jag gör i samarbete med Himla,  mer information och bilder från samarbetet kommer det att släppas under kvällen på Himlas hemsida och från och med 26 aug lanseras samarbetet i deras konceptbutiker.

Styling & Foto Daniella Witte

1 reaktion på “Himla signed by Daniella Witte – en exklusiv tjuvkik”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.