Himla signed by Daniella Witte är här!

Efter mitt förra inlägg som handlade om Himla’s middag där samarbetet med Daniella Witte presenterades, känns det såklart som en helt naturlig uppföljning att visa de fina bilderna som utgör samarbetet.
Här ser vi Daniellas tolkningar/styligar som hon har gjort med Himla’s produkter som älskas av många, inklusive mig själv.

Daniella’s stil och den avskalade enkelhet som hon så ofta hyllar i det hon gör, är en perfect match till Himlas produkter, ja jag kan utan tvekan säga att det här är de bästa inspirationsbilderna från Himla som jag har sett!

Styling & foto Daniella Witte

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.