Vuxenmobbning, är det ok ….

av | nov 26, 2023 | Uncategorized

*inlägget innehåller annonslänkar

Hej fina kompis, ad glad jag blir att just Du kikar in här hos mig, det betyder så mycket för mig, precis som alla ni som kommer fram spontant till mig ute på stan osv och berättar att ni gillar det jag gör. Så mycket kärlek  till Dig som tar dig tid och vågar komma fram, det hände senast i fredags i Halmstad och jg blir lika förvånad varje gång.
Nu kramar vi ut det sista av november, kylan har kommit även hit till oss i Torekov och det har arit så kallt att man helst vill stanna inomhus…

 Ja, helgen har spenderats antingen där i soffhörnet eller med jobb som hopat sig den sista tiden och som inte hunnits med. Nästa vecka ser ut att gå i samma tecken och dessutom ska jag ta vaccin mot Covid imorgon, på kundbesök på tisdag och fixa med flera olika samarbeten….

Den bruna eggkudden finns på REA HÄR och den vita linnekudden finns HÄR

Den fina gröna kudden kommer från Mimou men hittar den inte på deras hemsida tyvärr, den lev verkligen helt perfekt i kombination med Kuddarna Grön Fågel från Svenskt Tenn. Älskar alla mina kuddar just nu!

Lille Agathon vill helt inte gå ut just nu, han tycker det är för kallt om de små tassarna och det kan man förstå. Dessutom var han hos frisören förra veckan så nu är det täcke på som gäller! Pläden som han myser i är pläden från Svenskt Tenn design Lena Rewell, den goosigaste  pläden som finns tycker både Agathon och jag.

Kudden ovan med sammet på framsidan samt baksida i kraftig linne, sammeten har fin lyster och är härligt mjuk och är Oeko-Tex® Standard 100 certifierad, finns i många fina färger förutom grön och finns HÄR

Stjärnan Maipai har jag visat tidigare och denna fina stjärna kommer från Mimou och deras HANDMADE Collection, en kollektion där Mimou tar tillvara på traditionellt hantverk där varje produkt i sig blir unik.
Julstjärnan Maipai med sin organiska form är ett bra exempel på detta, här har man kombinerat florstunt bambupapper i papier maché teknik med en stomme av flätad bambu.
Maipai betyder bambu på Thailändska, är helt handgjord i bambu meden diameter om 43 cm och säljs utan elsladd och ljuskälla (LED).
Den fina  stjärnan hittar du hos Minta och där i webshopen får Du just nu mina kära följare 15% rabatt på Maipai och allt annat i Mimous egna sortiment, när du anger rabattkoden INREDNINGSHJALPEN15

Stjärnan har ju faktiskt flyttat till ett annat ställe sedan jag tog dessa bilderna och den stjärnan som hänger i detta fönstret har jag också visat i inlägget som du hittar HÄR

Skålen på bordet kommer från Höganäs Keramik och denna har jag fyndat för några tior på en loppis minsann, älskar när man kan göra så fina fynd.

Lampan ovan i bild är en gammal lampfot med marmorbricka från Watt & Veke, ja så pass gammal att den inte finns att köpa längre.

Själva skärmen av rotting går dock att få tag på, en handgjord sådan från Mimou som du hittar HÄR

Hoppas att du gillade min lilla vardagsrumskik så här en helt vanlig söndag i november, ja vanligt kan vara attans så bra om man jämför med all bedrövelse som det rapporteras om både på hemmaplan och runt om i världen.

Ikväll ska vi se några avsnitt av Robinson men funderar samtidigt på om det är ett schysst program att titta på? Denna omgången har verkligen varit lågvattenmärke när det gäller personernas bemötande av varandra, ja rent ut sagt mobbning förkommer ofta och inte direkt diskret, det borde inte vara ok att sända på bästa sändningstid med barn osv som ser på programmet. Har du tänkt samma? Jag hoppas att de skäms (eller det hoppas jag) när de ser programmet och hur de betett sig mot varandra. 

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *