Några stjärnor på plats…

av | nov 23, 2023 | Uncategorized


Hej kompis!
Idag var ju uppe med tuppen eftersom vi hade en tidig klipptid till Agathon nere i Tygelsjö, och under tiden var det en del ärenden i Malmö som passades på att fixa med.
Att gå upp tidigt är inte riktigt min starkaste gren, och när vi dessutom vaknade till storm och regn så var det riktigt motigt…


Men, lite mysigt ändå när jag kom på att vi minsann igår började att sätta upp julbelysningen i en del av våra små fönster, inte allt dock men målet är att allt ska vara uppe senast måndag.
Jag brukar ta det lite olika pö om pö och inte så sällan ändra mig och skifta till någon annan konstellation om det inte känns rätt.
I år blir det den älskade Snöblomman som vi haft sedan den lanserades och i alla tre storlekarna dessutom, i år i mellanvarianten som fått ta plats i vardagsrumsfönstret och i sovrummet i de två fönster som är bredvid varandra om man kikar mot husgaveln utifrån.
Snöblomman med bästa rabatten just nu hittar du HÄR

Fina stjärnor i olika stilar och storlekar har jag tipsat om i inlägget som finns HÄR , och vill du hellre kika på fina adventsljusstakar kolla HÄR



Den svarta ljuslyktan av metall dom står i det lilla fönstret har jag haft i säkert 15 år.
Så fin i all sin enkelhet och vill minnas att den kommer från antingen House Doctor eller Tine K Home.

I köket har vi tre fönster på rad i en kupa och här är det inte riktigt genomtänkt ännu, men den svartvita spretiga stjärnan har tagit plats här precis som en likadan stjärna i det lilla fönstret bakom soffan.

Gillar du denna då är den just nu med 50% rabatt om du kikar HÄR

Hoppas att du fick lite inspiration till din egen julbelysning.
Välkommen hit snart igen!

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *