Asiatiskt på menyn….

av | nov 27, 2023 | Uncategorized

*inlägg i samarbete med KitchenWiz samt adlinks.

Ny vecka nya tag.

För inte så länge sedan så berättade jag jag om Kitchenwiz färska Middagslåda som heter ALREADY , en middagslåda med 3 varierande middagar som är så gott som klara att servera.
Ja, man gör endast det sista finliret i hemma i köket då allt kommer mycket välpreparerat (alla såser, dressingar, grytbaser är klara, allt är portionerat och väl tilltaget samt tillagat för hand från grunden.
I några enkla steg har du färdigställt middagen ifråga och detta är ju ypperligt att ta till för att hinna med allt som man vill hinna med nu inför julen.

Ja, att komma på vad man ska äta till middag varje dag är ju den ständiga frågan, men med ALREDY från KitchenWiz är ju detta fixat och klart 3 av 7 dagar i veckan och dessutom med större variation för min del jämfört med om jag själv skulle välja maträtter.

Och nu har jag testat ALREADY under några veckor och är så positivt överraskad över hur lättlagat och gott allting varit hittills, som här i förra veckan då en av maträtterna var en asiatisk rätt i form av Grön curry med kyckling och ris.

Den som är uppmärksam noterar även nudlar i bild, ja som alltid så följer jag inte recept helt slaviskt utan både lägger till och tar bort lite här och var så det blir som jag vill ha det hahaha. Någon rätt var marinerad med äldigt mycket vitlök, men då löset jag detta genom att skölja av lite av marinaden från kycklingen innan jag tillagade den. Skulle man vilja ha mer vitlök är det ju fritt fram att addera detta tänker jag.
Fritt fram för moduleringar är min melodi och det blir aldrig fel om du själv gillart.

ALREADY med 3 varierande middagar som är så gott som klara.
Ja, man gör endast det sista i hemmet då allt kommer mycket välpreparerat (alla såser, dressingar, grytbaser är klara, allt är portionerat och väl tilltaget samt tillagat för hand från grunden.
I några enkla steg har du färdigställt middagen ifråga.
Tjänsten hade premiär här på Bjäre i slutet av oktober, och hämtas smidigt på Tempo Gamlegården i Båstad och därefter uthämtning veckovis varje tisdag.
För att beställa denna färska middagslåda behöver man förboka senast onsdagen veckan före via deras hemsida, och dessutom får som är ny kund 25% på första lådan och erbjudandet finns HÄR

Om du gillar det vita porslinet med blå kant så hittar du detta HÄR

Tallriksunderlägg av jute HÄR

Gröna bestick HÄR

Ljusstaken i klarglas som syns i bild hittar du får halva priset  HÄR och denna finns i 4 kulörer också 

Mina extra nudlar är en rätt som jag gör ganska ofta och serverar till friterade räkor eller kyckling och gör dessa genom att först kok äggnudlar lite snabbt och låta dem rinna av.

Sen tar jag en panna och wokar lite grönsaker som ev finns hemma i kylen, lägger sen ner nudlarna och blandar ihop.
Tillsätt sen lite japansk soya, hetta i form av chili för den som gillar det och till sist cocosgrädde/mjölk som får koka in i det hela.
Toppa med salladslök och krossade cashewnötter.

Nudlarna ligger i en form från Höganäs Keramik med fin form som jag fyndat på loppis

Gillar du glaset med fot så hittar du detta HÄR och detta finns även i bärnstensfärgat glas HÄR

Hoppas att du blev inspirerad att testa du med och bor du precis som jag i Båstad-trakten så finns konceptet med  middagslåda på Tempo i Båstad.

Tempo öppnade för ca ett år sedan och har helt klart det där lilla extra när det gäller både utbud och service, jag älskar lite mindre butiker istället för stora lador där allt känns opersonligt och kommer i storpack…
Och som sagt ingen bindningstid så du kan när som helst pausa eller avsluta din prenumeration så sent som 6 dagar innan leverans.
Tveka inte att testa detta redan denna vecka, du hinner beställa om du gör detta före midnatt  varje onsdag för uthämtning tisdag veckan därpå.

Kram 

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *