Nya hjärteting

av | jun 18, 2023 | Uncategorized

Hej fina, vad glad jag blir att du kommer och hälsar på här hos mig! Söndag i en jättefin vecka på så många olika sätt, ja nu summerar jag veckan med ett litet leende på läpparna och känner mig så tacksam och glad över allt, stort som smått.
Härligt väder, magiska bad här i Torekov, ett jätteroligt event i Norrvikens Trädgårdar i torsdags där jag träffade flera kompisar i branschen som jag inte träffat på länge och det var så fint att ses igen och stjäla en kram eller två och prata om alt som hänt sedan senast.
Jag har även hunnit med loppisar och att besöka en jättefin inredningsbutik här i krokarna…

Den fina blå hortensian fanns i goodiebagen som vi fick efter eventet i Norrviken i torsdags, och den helt otroliga krukan med grönt mönster shoppade jag i inredningsbutiken som jag nyss nämnde.
En butik som heter Malmnäs med det där lilla extra för den som är inredningsintresserad, och ja man skulle kunna tro at den fanns på Östermalm och inte på en bondgård i Våxtorp utanför Båstad.
Vill du se lite klipp från när vi var där så kolla då HÄR eller HÄR 
Gården är dock till salu nu eftersom de ska flytta och ta med sig butiken ner till Österlen, och är du på jakt efter en fin gård med möjlighet att ha butik kika då HÄR

Efter lunchen och visningen av utställningen Micaels Stora Växthusfest  torsdags så hann jag även inom den fina inredningsbutiken i Norrviken.
Därifrån fick jag med mig ett signerat ex av Micaels biografi Mannen, myten, minget så du et du vad jag ska läsa i hängmattan i sommar.

Kakelugnen, en älskad pjäs här hemma och jag har länge velat ha en dammvipa som an hänga vid sidan så som den gör här i bild.
Igår hittade äntligen en sådan med mörkbrunt skaft precis som vårt trägolv, ja både denna och krukan fick som sagt följa med hem från Malmnäs. Nu gäller det bara att komma ihåg att vattna hortensian så att inte denna dör i sommarvärmen, wish me luck.

Ha en fortsatt fin söndag!

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *