Midsommarveckan är här!

av | jun 19, 2023 | Uncategorized

*inlägget innehåller annonslänkar*

Hej!
Midsommarveckan är här och jisses vad tiden går snabbt, bliden ovan är från förra årets midsommarafton som vi firade hemma i Torekov.
Just den dagen var det värmebölja från norr till söder i vårt avlånga land vilket inte är det vanligaste just vid midsommar. Hur vädret blir på fredag återstår att se men fram tills nu har det ju varit härligt sommarväder.

Vi tog dagen som den kom vill jag minnas och njöt av det fina vädret utomhus med promenader, massor av bad från bryggorna här i byn, åt glass i stora lass och hade bara så himla skönt.
Att jag hade på mig klänning igår är en överdrift då dagen mest tillbringades i baddräkt i eller vid havet men senare på kvällen hade jag iallafall på mig den mönstrade klänningen som finns faktiskt finns att köpa även i år om du kikar HÄR

Gillar du mönstret och kulören så finns det en annan modell med lång ärm med samma textil HÄR och även en kjol HÄR

Liknande stråväska HÄR och det vintagegröna badlakanet som syns i väskan finns HÄR

Annan fin strandväska HÄR

Har dessutom en bekännelse när det gäller att ha på sig blomsterkrans, förra året var det premiär för min del.
Jag har aldrig vad jag kan minnas haft det under mitt långa liv, ingen aning varför men så plötsligt kände jag mig som en ”kransperson” hahaha.

Min lille plutt, han tyckte att det var för varmt förra sommaren och så även i år och vill bara gå små pyttesträckor åt gången och då är det ju bara att matte finns till hands och kan bära.

Vill även här tipsa alla hundägare om att håll koll på att hunden verkligen dricker och får i sig mycket vätska nu när det är så här varmt, de glömmer nämligen av det ibland…
Jag serverar vatten i glas så jag ser att han dricker, spolar vatten ur trädgårdsslangen nere på gården samt ger honom gurkbitar då och då.

Ja badade gjorde vi hela dagen och ja det syns nästan på mitt uttryck hur mycket jag älskar att bada, right? Den randiga badrocken har jag tipsat om tidigare men om du missat detta så finns den HÄR och den finns även med blå ränder HÄR

Den blå handduken finns HÄR

Ha en fin kväll!

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *