Ethimo & HomeSpirit i Paris

av | jan 18, 2023 | Okategoriserade

Imorgon åker vi till Paris för att ännu en gång besöka Maison & Objet där våra båda agenturer ställer ut, franska Home Spirit och italienska Ethimo. Mässan äger ju rum två gånger per år och vi var där så sent som förra året i september och då såg det ut så här under  Maison & Objet och när vi besökte Ethimo i Paris och även hann med Svenska Institutet

 

Nu i vår ställer båda våra agenturer ut på själva mässan och vi kommer vara på själva mässan under fredag och lördag, och jag finns jag på plats på @maisonetobjet i  agenturer @homespirit_officiel (soffor) och @ethimo (designutemöbler) finns på plats i hall 6 H112 respektive hall 7 E115-F116.

Vill du träffas på plats så får du gärna boka ett möte, skicka DM på Instagram eller maila mig [email protected]

Ha en fortsatt fin onsdag och vill du hänga med mig på ett hörn under min vistelse är det säkraste att addera mig på Instagram HÄR

Kram

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *