Fixa januarimyset

av | jan 18, 2023 | Okategoriserade

*inlägget innehåller annonslänkar*

Hej fina kompis hoppas att allt är fint hos Dig?
Nu i januari har det iallafall hos oss i södra Sverige varit otroligt grått och trist och det har dessutom regnat så mycket att vare sig vi eller lille Agathon har velat gå utanför dörren om det inte varit ett måste.
Ja, riktigt stugsittar väder som gjort för en massa mys inomhus.
Ja, vem är sen att haka på när det vankar mys med tänd ljus och kanske någon film eller serie att kika på bland alla mysiga kuddar och plädar som hör årstiden till, nej inte jag!
Gillar du den fina mattan under soffbordet så kika för denna är för halva priset, den beigea kudden med strukturmönster HÄR, den bruna kudden finns HÄR med 50% rabatt samt fårskinnet HÄR samt Domino-spelet
Den stora vasen på bordet just nu 50% rabatt samt den stora ljuslyktan HÄR och den mindre varianten hittar du enkelt HÄR

PÅ tal om tända ljus så gillar jag både ljusstaken ovan i bild och ljusmanschetten som blir en extra fin detalj till det hela, och ja visst är det fint att kombinera silver och guld!

Ljusstaken hittar du enkelt HÄR och manschetten i mässing finns HÄR

Gillar du att spela sällskapsspel?
Ja, det kan ju vara bra med något annat än att bara sitta framför TV:n som aktiverar hjärnan osv. Sällskapsspel kan dessutom vara fina inredningsdetaljer som kan ligga framme, eller vad sägs om ett Backammon-spel i fin kartong HÄR, ett YATZY HÄR eller fler spel som du hittar HÄR

Gillar du bordslampan ovan i bild så finns denna HÄR , de små keramikskulpturerna finns på REA HÄR, den fläckiga koppen HÄR i blått men även 3 andra färger som är med 30% rabatt HÄR samt den schackrutiga vasen med 50% rabatt HÄR

Ljusstakar, ljuslyktor och doftljus kan man aldrig få för mycket av tänker jag och gillar du de som syns ovan i bild så hittar du doftljuset från Tom Ford HÄR, den blå ljusstaken HÄR medan den stora beigea ljuslyktan finns HÄR , den lilla bruna hittas HÄR och den fläckiga ljuslyktan längst bak hittas HÄR .

Så, passa på att njuta och kura värme nu utan dåligt samvete, tids nog är åren här och bjuder på sol och finare väder och då blir det andra bullar av!

Kram

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *