Home Spirit Maison & Objet 2022

Hej torsdag, dagarna tickar på och jag har som sagt inte hunnit visa mr från Paris än hotellet som vi bodde på och besöket hos Ethimo Paris kanske inte så lite egentligen men nu tänker jag fylla på med ett inlägg från själva mässan Maison & Objet 2022 som vi besökt många gånger tidigare.
En mässa som går av stapeln båden vår och höst, ja lite som Formex i Stockholm fast mycket mycket större med hela 10 olika hallar fyllda av inredning och design

På språng mot dagens första och det viktigaste mötet på mässan, nämligen att besöka vår franska agentur Home Spirit som tillverkar jättefina soffor, fåtöljer och praktiska bäddsoffor. Ett familjeföretag sedan 50 år tillbaka som tillverkar deras soffor i en egen fabrik i Lille i Frankrike och med bla linnetextilier som tillverkas av franskt lin.
Vi upptäckte nyss nämnda varumärke på mässan för några år sedan och har haft agenturen i Sverige sedan dess.

Maison & Objet omfattar hur mycket som helst att ta del av så det gäller att hålla kolla på vart allt finns och hur man ska prioritera sin tid.

Här ser ni en av flera nyheter i sortimentet, och denna fåtölj med namnet 1965 som även finns som soffa  är tillverkad helt i kallskum och topp av fjäderfyllning, alltså en möbel helt utan trä och stål.
Trendig och med lite retrokänsla , och fick denna fick stor efterfrågan på mässan.

Soffan Faro finns i flera storlekar samt en XL fåtölj och säljs bla hos Artilleriet i Göteborg

Jag var som jag berättat tidigare tvungen att gå omkring iklädd solglasögon eftersom jag hade/har ögoninflammation.
Ögonen är lite bättre nu efter  receptbelagda droppar, och att badda ögonen med ljummet vatten då och då.

De linneklädda sofforna är något av Home Spirits signum och den produkt som vi säljer allra mesta av i Sverige via våra återförsäljare, men också direkt till inredningsarkitekter, inredare osv.

Hos Home Spirit finns även jättefina bäddsoffor och mindre bäddfåtöljer lika denna här ovan.

Vitaste vitt men även väldigt många fina och trendriktiga kulörer och strukturer att välja mellan!
Skulle du vilja beställa en soffa från Home Spirit så finns redan nu hos tex Artilleriet i Göteborg, Oscar & Clothilde i Stockholm, Studio Pompone i Träslövsläge och Studio J i Båstad mfl, så i några av Sveriges bästa inredningsbutiker med andra ord!

Det här var kanske inte de finaste eller bästa bilderna som jag lagt upp här i bloggen men tänkte att jag ville visa Dig en glimt av vad jag arbetar med förutom allt kring bloggen och mitt instagramkonto.
En hel del arbete som du säkert förstår men jag är ju inte ensam om agenturerna utan här arbetar även min man som arbetat med möbler och utemöbler hela sitt liv så vi är ett bra team.

Ha en fortsatt fin dag!

 

2 reaktioner på “Home Spirit Maison & Objet 2022”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.