Det var ju Tulpanens dag…

av | jan 17, 2023 | Okategoriserade

*inlägget innehåller annonslänkar*

Det var ju tulpanens dag i söndags, och även om jag inte visade upp min bukett för detta året i mitt blogginlägg i söndags, så hade vi en tjusig sådan här hos oss såklart.
Och bättre sent än aldrig så får du spana in denna idag, rosavita tulpaner som kostade 39.90 kr bunten och några kvistar utifrån som sällskap i vasen Stubben från Svenskt Tenn….

Soffbord är en svår nöt för mig att knäcka just nu och provar mig fram…just nu är det mitt auktionsfynd i form av bordet Diplomat designat av Josef Frank för Svenskt Tenn. Detta funkar ok men hade helst haft ett runt bord och gärna i svart eller mörkare trä.. Tips?

Ev tar jag detta bordet till stan och flyttar Per Öberg-bordet som finns där hit till Torekov istället.

Jag blev så otroligt sugen på popcorn igår (Indian Pop drån Estrella måste det vara) och vad passade väl bättre än att hälla upp dessa i den rosa skålen med handtag som kommer från Agneta Livijn, en favorit som även tål ugnsvärme om man vill använda den till det.

I mitt fönster har jag även en liten mässingskruka med tulpanlökar som jag hoppas ska slå ut snart, och gillar du krukan finns samma fast i silver med 50% rabatt HÄR


Och när jag ändå är inne på REA-tips så måste jag tipsa dig om en personlig favorit i form av karaffen med glas som kan användas som lock på karaffen när det inte används att dricka ur och även denna är på REA med 50% rabatt HÄR

Ha en fin tisdag!

Kram

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *