Grått ute vår inne

av | jan 16, 2023 | Okategoriserade

*inlägget innehåller annonslänkar*

Ny vecka nya tag och idag på förmiddagen kom till och med solen på besök om än bara för en liten stund. Annars är det ju mestadels grått och trist utomhus så det gäller att ta vara på det i ljusterapi väg som tillbjuds eller också får man försöka fixa sin lilla ljusterapi inomhus på egen hand. På bordet står de fina vaserna Kolonn från Skrufs Glasbruk i den största och den minsta storleken, och gillar du dessa så finns den stora varianten HÄR medan den lilla minsta hittas HÄR och båda är med 20% rabatt så passa på. I den stora vasen har jag för tillfället ett stort blockljus med LED och i den lilla vasen en enkel kvist eucalyptus, ja varför krångla till det?

Gillar du den klassiska gröna Köpenhamns-krukan med skir grön krukväxt som ger vårkänsla redan nu i januari, så är denna på kampanj HÄR, och ljuslyktan i mässing som skymtar i bild finns kika HÄR

Hoppas att du gillade detta inlägget och den inspiration jag delar med mig av, du är alltid varmt välkommen hit till mig!!

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *