Tulpaner så klart!

av | jan 15, 2023 | Okategoriserade

*inlägget innehåller annonslänkar*

Hej fina vän, vad kul att du kikar in här hos mig denna söndag i januari som tillika är Tulpanens Dag, om du nu mot förmodan missat detta.
En älskad snittblomma som är så lätt att köpa med sig hem från matbutiken eller också slår man på stor och botanisera bland de lite ”finare” varianterna som papegojtulpaner, franska tulpaner med långa stjälkar, de med kluvna toppar som jag inte kan namnet på osv…ja oavsett vilket så är det en riktig liten humörhöjare nu i gråtrista januari.

Gillar du vasen i mitt fönster är denna till bästa pris hittar du HÄR och den hamrade ljusstaken som skymtar där bakom finns HÄR, samt den vita ljuslyktan längst bak HÄR

Idag har jag hunnit med en långpromenad längs med havet och genom golfbanan här i Torekov och vädret bjöd både på sol, stormvindar och lite hagelstorm på slutet minsann, och när jag kom hem blev det pilates på min lilla matta som avslutning på det hela.
Nu i seneftermiddag ska jag fixa mina naglar vilket var evigheter sedan senast, så jag både ser fram emot det och känner mig lite nervös för hur resultatet ska bli haha, men garanterat inte lika långa som de ovan i bild som jag hade för något år sedan.
Blir jag nöjd kommer jag visa upp resultatet annars blir det handskar på hahaha.

Ha en fortsatt fin söndag!

Kram 

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *