Det blir bra det här…

av | aug 18, 2022 | Annons, Sponsrat inlägg/reklam

Hej kompis, redan torsdag och snart helg igen?!
Ja, jisses man hänger inte riktigt med i svängarna…
Huvudvärken molar vid tinningen, vaderna är svullna och åskan mullrar långt borta och är ev på väg längts ut hit till Torekov.
Jag sov så dåligt i natt, vankade, vaknade tidigt och började sortera och städa på oanade ställen… blev trött och fick sova några timmar… dagen blev sen inte alls så som jag skissat på och främst beroende på en leverans som kom och som jag sen fastnade i på grund av magidet kommer bli så bra, kanske t.o.m. bättre än jag trodde…

Du kanske minns att jag var på Österlen hos Karl-Fredrik på Eklaholm för ett tag sedan och att det var med anledning av ett samarbete som är i görningen.
Idag kom leveransen och allt var så himla fint att jag fastnade där, och så mycket som inte blev gjort idag som jag planerat…
Tänker att kanske kan jag landa i att det trots allt löser sig ändå, det gör ju oftast det..


Detta är inte hela bilden, mer ska till för att helheten ska framträda, men jag har en fin och gedigen träbänk fyndat på auktion på nätet, en tjusig stol från Ethimo, stengolv ska läggas, växter ska fixas osv

Gillar du förresten det två understa kuddarna i min stapel då kommer dessa från italienska Ethimo (vår agentur) och resten från Eklaholm
Österlen möter Italien på en liten terrass i Torekov, det ser jag fram emot att få visa Dig.

Kram

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *