Ett matnyttigt tips till Dig

av | aug 17, 2022 | Okategoriserade

*inläggeti samarbete med KitchenWiz samt  innehåller annonslänkar*

Hej!

Idag kikar jag in med ett bra mattips till dig som vill slippa lägga onödig tid vid spisen nu när det finns sommar kvar att njuta av, eller om du börjat arbeta osv efter efter semestern och känner att tiden inte riktigt räcker till. Detta dessutom utan att behöva göra avkall på vällagad och näringsrik mat som smakar som hemlagad fast det är färdigrätter från frysen, ja du läste rätt.

Du som följer mig frekvent kanske minns att jag tipsade om den goda maten från KitchenWiz och kanske har du sökt efter dessa lyxiga färdigrätter i en matbutik nära dig utan att hitta dessa.
Men misströsta inte, jag har nämligen ett toppenbra tips, du kan nämligen beställa dem HÄR samtidigt som du beställer hem dina övriga matvaror.
Ja, att beställa hem dagligvarorna en gång i veckan är ju ytterligare ett bra knep att ta till när man hellre vill lägga tiden på annat än att fara till matbutiken och handla.

Ovan i bild ser du en av KitchenWiz Backup-rätter, deras färdiga, frysta rätter som är perfekta att ha hemma när du snabbt vill ha riktig mat av hög kvalitet men inte hinner laga den själv.
I deras kök i Billdal lagar köksmästaren Pär och hans kockteam rätterna från grunden innan de fryser den färdiga maten i 2-3 portionersförpackningar som man sen bara kan värma och servera.
Och jag lovar, det som döljer sig där i är det smartaste och godaste när det gäller färdigrätter som jag någonsin ätit.
Jag värmde min Chicken Tikka  i en oval gjutjärnsgryta i ugnen för mera hemmalagad look och för att maten ska hålla sig varm längre efter tillagningen.
Rätten behöver endast 25-30 min i ugnen och är sen färdig att servera, ja ungefär lika lång tid som det tar att fixa till de goda tillbehören.

Gillar du mitt gulprickiga porslin så kika HÄR

Chicken Tikka som du hittar HÄR
Är du ny kund och vill testa på att beställa hem mat att fylla kyl och skafferi med så får du just nu 200 kr rabatt vid köp över 700 kr, allt du behöver göra är att ange koden NY200KR när du checkar ut i kassan HÄR

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *