*inlägget innehåller annonslänkar*

Swedish Grace från Rörstrand har jag lyft och visat här i bloggen i så många olika sammanhang här i bloggen genom åren, en personlig favorit och klassiker som älskas av mig och många andra.
Porslinet med design av Louise Adelborg, är en fin porslinsserie med diskret taktilt mönster som passar till det dukade bordet till såväl vardag som fest.
Jag har delar i vitt, grönt och i rosa och gillar att kombinera dessa som andan faller på, och jag har även varit sugen på att addera några tallriks från julservisen Winter med dess diskreta mönster.
Här ovan ser vi Swedish Grace i en helt ny gråblå glasyr som gör entré nu hösten 2022 och denna kulör har döpts till Dimma, och passar fint att kombinera med de sedan tidigare.

Stora delar av  hela kollektionen i den nya kulören finns just nu på kampanj om du kikar HÄR och dessutom finns det en fin bordsduk HÄR samt bordstablett HÄR att kombinera med porslinet.

Gillar du glasen som finns med på bild så är ju detta en omtyckt glas-serie som funnits hos Iittala länge och just nu är hela serien på kampanj
HÄR

*Pressbilder Rörstrand

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *