En tisdag hos Karl-Fredrik

av | aug 3, 2022 | Annons, Sponsrat inlägg/reklam

*inlägget i samarbete med Karl-Fredrik på Eklaholm*

Hej kompis hoppas att du har det fint och ja äntligen har sommarvärmen kommit igen, hurra!
Och förlåt för lite stiltje här i bloggen, jag har nämligen spenderat 2 dagar på Österlen vilket var så efterlängtat.
Tisdagen spenderades till största delen hos underbara Karl-Fredrik på Eklaholm , ingen närmre presentation behövs väl eftersom han och hans sambo Petter och Eklaholm blivit rikskänt och mega poppis i hela vårt avlånga land.

När vi kom dit var det kaos på parkeringen (boka tid innan ditt besök), men räds inte detta för väl inne på själva stället så slukar den stora gården besökarna så att det känns lugnt och harmoniskt därinne ändå.
Sån härlig energi och massor inspiration från start till mål både inne och ute!
Ja, här hittar du både ett stort utbud av växter, krukor, inredningsting och utemöbler och hade du inte möjlighet att besöka Eklaholm så kan du beställa en hel del ur sortimentet i i butiken online

Jag eller rättare sagt vi, har ju varit här förut och denna gången var jag där eftersom jag ska göra ett samarbete med Karl-Fredrik. Och ja man kan ju säga att detta inlägget blir inledningen till det som komma skall, och förhoppningsvis ett framtida ambassadörsksp eftersom det är så jag tycker om att arbeta, långsiktigt och med de varumärken som mitt hjärta slår lite extra för.
Och ja, dit räknas ju Karl-Fredrik, svårt att inte gilla honom, hans fluff och den hype han skapat kring Eklaholm.

Du har väl inte missat att Karl-Fredrik har givit ut en alldeles egen blomsterbok om växterna, gården och livet på Österlen året runt? Ja lite som det populära TV-programmet fast här presenterat i maffigt bokformat.
Som du ser så fick jag ett signerat ex med personlig hälsning, så glad för detta och boken kommer få en central roll i den styling som komma skall, lita på det!

Boken kan du köpa på plats eller online HÄR

Olivträdhuset som byggdes i TV-program serien känner du säkert igen och säkert ett välfotat objekt av dem som besöker Eklaholm nu i sommar, men det hejdade inte mig från detsamma…

Butiken håller öppet kl. 10-17 alla dagar, året om

Well Hello rikskända gamla olivträd….

How’re You doing?

 

Den välkända trappan som leder upp till boningshuset på gården och spana in parasollet, visst är det fint?

Hos Karl-Fredrik kan man även fika och äta lite goda lunchrätter inne på innergården!

Pinseria da Fogarolli är öppen alla dagar 12-19.

I bilderna ovan ser du en liten hint om vad själva samarbetet kommer att handla om, kanske inte direkt svårgissat men du får inte hela bilden här, det kan jag lova dig…Ser fram emot att visa dig snart!

Shoppa utemöblerna hos Karl-Fredrik HÄR

Bland kuddarna i bytiken hittade jag en röd katt, kan vara Leopold eller en helt annan butikskatt….vad vet jag.

Han var inte vidare social utan sov skönt vidare trots uppståndelsen i butiken runt omkring.

De gröna krukorna och urnorna som synts i en hel del av bilderna är egen design alá Eklaholm, och om jag inte såg helt fel så har de bra erbjudande på dessa just nu.

Jag föll som en fura för allt ovan i bild och blev blixtförälskad i den gröna brickan som är vintage och hade passat som en smäck hemma hos oss.
Finns brickan kvar nästa gång jag ser den slår jag till, det har jag bestämt mig för!

Det är svårt att inte bli betagen av de vackra växterna och miljöerna som skapats på Eklaholm, och jag är rädd att mina bilder och texterna här ovan inte riktig gör det hela någon rättvisa utan bäst bör upplevas på plats under årets alla säsonger.
Har du möjlighet att åka dit lite senare mot sensommaren  till efter semestertider osv så är det lika fint men lite mindre folk än just nu.
Jag personligen är glad över en välspenderad tisdag mitt i härligheten och ser även fram emot det kommande samarbetet.

Ha en fortsatt fin kväll.

2 Kommentarer

  1. Inredningshjälpen » Uteplatsen i alla årstider

    […] så klart oavkortat uteplatsens centerpieces, så himla vackra och dessa kommer som sagt från Karl-Fredrik på Eklaholm  Borden finns i olika storlekar och höjder samt i en hel uppsjö av vackra kulörer att välja […]

    Svara
  2. Inredningshjälpen » Till uteplatsen…

    […] blir så klart oavkortat uteplatsens centerpieces, så himla vackra och dessa kommer från Karl-Fredrik på Eklaholm , men det finns även ett fint mosaikbord mosaikbord på REA […]

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *