Sensommartankar…

av | aug 19, 2022 | Okategoriserade

Hej fina vän här i bloggosfären..
Jag hoppas att du har det fint hos dig oavsett om du fortfarande har semester eller om du i detta nu nyss kommit tillbaka till vardagens rutiner…
Ja man undrar ju hur fort tiden springer iväg, det känns ju som att det nyss var tiden före sommarens intåg och nu som rubriken vittnar om är sensommaren här…
Hur gick det till?

Jag har så många tankar osv som snurrar just nu, saker som påverkar mig men du om jag inte kan styra över, och är man en högkänslig person som jag är så så kan det lätt bli för mycket vilket leder till att det låser sig helt för för mig.
Då tappar jag taktpinnen, fokus rinner ut och mina sinnen slutar fungera.
när det är som värst försvinner den skarpa synen, jag hör bara diffust vad folk säger och snappar bara upp hälften, dofter och smaker försvinner osv.
Då måste jag bara nollställa, göra ingenting och bara vara och allra helst utomhus och röra på mig i den takt som jag bestämmer…

Så var det igår, så jag snörade på mig skorna och begav mig ut längst med havet och genom naturreservatet här i Torekov. så tacksam över att bo just här, det bästa för mig.
I detta inlägget bjuder jag därför på bilder från mobilen rakt upp och ned fast ändå lite färgmatchat som du ser.

Ja, det var nog mest jag och fåren som var ute och njöt av solnedgången.
Så slående vackert hör oavsett årstid, väder och vind, och på tal om väder så har ju gårdagens  oväder i Båstad blivit en riksnyhet,  och ännu en gång fått bevisat att vädret här på Bjäre är inget annat likt.
Stora nästa overkliga översvämningar inne i Båstad och inte en enda droppe regn här hos oss i Torekov som ligger knappt 15 minuter därifrån med bil.

Passade på att hämta inspiration till min lilla uteplats som jag har i görningen, är på jakt efter fina golvklinkers i rödbrun nyans som inte får bli orange… inte så lätt alltid men det går om man är envis…

Rönnträden är fint orangea, nyponbuskarna bär frukt och nu i skiftet mellan sommar och höst blir allt otroligt vackert för att senare övergå i en gråbrun sörja… men men inte där ännu, leva lite här och nu…

Trors att det var lite mulet och inte så fint väder igårkväll så lyckades solnedgången bryta igenom trots allt.
Kanske ett tecken om något att allt går om man vill och bara hittar fokus igen…

Önskar dig en fin fredag och helg så småningom!

Kram

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *