House of Hackney London

*Inlägget innehåller annonslänkar*

Hej fina bloggkompis, hoppas din söndag startat på bästa sätt?
Jag är fortfarande kvar i London och har en dag fylld med design framför mig här och vill du hänga med på ett hörn så kika in på min instagram.
Jag har ju inte hunnit visa Dig något från London här i bloggen ännu men tänkte starta lite lätt med att visa dig en butik som jag verkligen gillar och som jag begav mig till ganska direkt när vi kom hit i torsdags.
Ja, House of Hackney, har Du hört kanske talas om?
Jag har ju nämt detta varumärke vid några tillfällen här hos mig och visat deras Art Deco-stylish produkter eftersom jag gillar stilen i sig och produkterna i synnerhet.
Bilderna i detta inlägget tog jag när jag besökte deras butik som sagt, och ett besök där är verkligen något extra!

 

 

I deras sortiment finns allt det där som är hett och trendigt ljust nu, som botaniska mönster, sammetstextiler, kuddar med tjocka härliga fransar, leopardmönster, blommor och blad på allt i från kläder till tjusiga anteckningsböcker och lampskärmar.
Jag vill ha allt eller kanske om det går, flytta in i själva butiken, kolla bara in den mintfärgad fåtöljen med frans nedtill eller vasken….

 

 

I collaget ovan  hittar du utvalda favoriter från deras sortiment som jag gillar!

 

Tigerkudden i sammet med fina sidentofsar 60×60 HÄR och dessa finns i 4 kulörer

Zebrakudde med sidenfranskant HÄR // Zebrakudde utan frans HÄR

Mönstrad kudde med palmblad HÄR // Enfärgad sammetskudde HÄR

Tapeten Limerence HÄR ett tropiskt mästerverk!

Bokstöden med leoparder HÄR // Fat med glaskupol HÄR

Lampfot ananas HÄR // Lampfot med apa HÄR

Lampskärm extra allt med leopardmönster och franskant Wild Card

Tavlor med palmblad HÄR

Flamingolampan hittar du HÄR och just nu 20% rabattpå denna

Och där ovan ser du även  ananas-lampan  som även fanns med i collaget ovan visst är den hur cool som helst?

Leopardlampan hittar du HÄR med 20% rabatt och den skärmen med fransar HÄR

Lite suddigt och så, men vad gör väl det tänker jag, jag hoppas att du gillade att hänga med mig in i denna värld av mönster och färgprakt som om man anammar hela stilen rakt av blir en väldigt maffig historia eller också kan man addera en produkt eller två för att sätta piff på en annars avskalad stil ja lite som i mitt fall HÄR

Kram

skarmavbild-2015-03-24-kl-12-28-58

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.