Ingen rolig dag

av | sep 24, 2019 | Hemma hos Inredningshjälpen

*Inlägget innehåller annonslänkar*

Hej fina bloggvän hoppas du har en fin tisdag?
Vi kom hem igår och redan på flyget kände jag att febern och det där tunga i huvudet kom krypande, ja jag kände mig ju inte helt hundra när vi var i London som jag berättade, så något har nog varit på G några dagar.
Idag är jag helt slut och ligger nedbäddad i sängen med lätt ångest eftersom jag inte har tid att vara sjuk nu….
När har man någonsin det förresten?
Dessutom är lille Affe hos veterinären för operation, eller rättare att utdragning av tänder men eftersom han måste sövas osv vid ingreppet så blir det ju operation av det hela.
Lilla söte gubben, han har snart inga tänder kvar precis som brorsan August.
Så sammantaget, ingen rolig dag för denna familjen

Att komma hem till egna sovrummet var inte helt fel, vi bäddar alltid rent innan vi reser bort, bästa känslan att krypa ner i renbäddad säng.
Den gröna sammetskudden som skymtar där bakom har ju visat tidigare men du hittar den HÄR på kampanj med 30% rabatt just nu.

Den vita kakelugnen som är som ett smycke i sovrummet och matchande bäddset av tvättat linne från Dirty Linen .
Just denna varianten har de döpt till Very White men jag tycker det är mer vintervita och inte helt kritvita men det kanske är svårt att se på bild.

Sovrummet i sig ser ju ut precis som vanligt du som följt mig ett tag vet nog vid detta laget att jag inte är nog person som gör stora drastiska förändringar i första taget.
Sänggaveln är ju dock hyfsat ny och finns HÄR (äntligen på lager igen), sängborden är antika, lamporna hittade jag bortglömda i förrådet (den som spar han har) och sängkappan som du undrar över denna kommer Från Mimou  och har extra längd på kappan (60 cm) vilket är toppen när man har en hög kontinentalsäng.


Jag har ju litegrann att via från London och tänker att det får bli nästa att ta itu med, men först lite vila och pyssla om min lille ynklige Affe här.

Ha en fortsatt fin dag!

 

 

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *