*Inlägget innehåller annonslänkar*

Hej fina bloggvän hoppas att fu haft en fin torsdag här hos mig har det faktiskt snöat en smula årets första snöflingor som försvann lika snabbt som de landar på marken precis som vanlig här ner hos i söder med andra ord.
Jag har jobbat här hemma hela dagen, och när jag kikade upp från skärmen såg jag min lilla lejonkung och hans brorsa på dagbädden, hahaha hur söta är inte dessa två?

August hade lagt beslag på den fina sammetskudden med tofsar från House of Hackney och gillar du denna kan jag tipsa dig om att det är kampanj på denna underbara kudde HÄR och i samtliga fyra kulörer dessutom.
En riktig master piece till designkudde som jag bara älskar och nu blev jag även lite sugen på att slå till på en maffig tapet som också kommer från House of Hackney…om jag vågar vill säga.

Så önskar jag Dig en härlig kväll, nu ska jag snöra på mig träningsskorna och bylta på mig kläder för att gå ut och ta en uppfriskade promenad, uschvädret till trots.
Sen blir det skönt att komma in i värmen igen och äta soppa med nybakat bröd till middag.

Kram

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *