Inredningsnyheterna v.01 /2019

av | jan 5, 2019 | Veckans Inredningsnyheter

Hej!

Första veckan i 2019 har snart passerat, och efter att ha pausat nyhetssummeringen strax före jul eftersom det var totalt stiltje på den fronten, så smyger jag igång detta veckoinslag igen i här i bloggen.
Med betoning på smygstart vill säga eftersom det fortfarande råder lite jullovsstämning i branschen..

Danska Skagerak har släppt deras katalog för 2019 med inspirerande bilder inför den stundande sommarsäsongen att spana in HÄR

Hästens har ju förutom lyxiga sängar även bäddlinnen i deras sortiment för att göra sovupplevelsen om möjligt ännu bättre.
Senaste nytt på den fronten är de tre nya kulörerna, Satin Pure, Princess Green som i bild, Pink Beige och Dusty Mauve och dessa med inspiration från målningar av Georgia O’Keefes.

Broste Copenhagen brukar ju ställe ut på Formex i januari, men vill du spana in deras vårnyheter redan nu så kan du kika på kollektionen Endless Summer HÄR

Spana in SS19 hos danska House Doctor med stort fokus på utomhusliv och Glampingmen också lite möbelnyheter och nya belysningsarmaturer.
Fler bilder och nya katalogen hittar du HÄR

Och vårnyheterna från House Doctor’s systerbrand Meraki , fler nyheter från dem hittar du HÄR

Årets första nyhet från Royal Copenhagen är deras limiterade och mycket vackra påskägg som släpps årligen.
2019 pryds porslinsäggen av magnoliablommor och i ceriserosa som ovan eller i blått.

Även hos Jotex har vårens nyheter börjat att droppa in, älskar det svarta skåpet och pallarna med rotting lite extra mycket

En av årets första inredningsmässor är Maison & Objet i Paris nu i januari och där kommer en av mina favoritdesigners tyska Sebastian Herkner att vara Guest of Honor.

Vårens nyheter hos Ellos Home har släppts fram i småpyttsar nu direkt efter jul och här ser vi flera fina soffnyheter, mattor och ny belysning.

Vårnyheterna hos H&M Home har såklart också börjat trilla in i deras sortiment, men somalltid så gäller det att var snabb om man vill norpa godbitarna för dessa tenderar ju att sälja slut i nafs.

Sist men inte minst vill jag även tipsa Dig om min trendspaning för 2019, om du missat denna så hittar du den i sin helhet HÄR

*Samtliga bilder är pressbilder från respektive företag som omnämns i text /länkat

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *