Fina vårnyheter hos H&M Home SS19

av | jan 4, 2019 | Inredning & Inspiration, Inredningshjälpen tipsar!

Näst på tur att visa upp sina sina allra första spirande vårnyheter är ingen mindre än H&M Home
Senast visade jag ju inspiration till firandet av det nya året, och nu tar vi alltså klivet in i ett nytt vårfräscht 2019.
Ut med det gamla vintertrötta och byt tex ut tunga tyger och mörka kulörer mot lättare material och ljusa nyanser som beige, vitt korallrosa och turkost.
En bra start till en ny uppdaterad inredningsstil är att starta med en rejäl städning och utrensning av allt som känns onödigt och skrymmande, sen är det bara att börja på nytt blad med nya fina textilier ,noga utvalda inredningsdetaljer och färska spirande växter och blommor.

Vasen och ljusstaken är några av de nya inredningsdetaljerna som kommit in i H&M Home’s sortiment just nu.

De fina inspirationsbilderna ovan är stylade av Pernille Vest och fotograferade av Renee Kemps med art direction av Therese Sennerholt meed underbar location i Lissabon under 2018.

Du som läste min trendspaning för 2019 igår snappade nog upp att vi fortsatt kommer att få se mycket brända jordtoner som terrakotta, vinrött och rostbrunt även under detta året.
Kulörer som bidrar till värme och en känsla av naturlighet och harmoni i ditt hem.

Bruna träslag tillsammans med en ljus bas som vitt eller beige och är fint att utgå ifrån för att sen sätta sin egen personliga prägel med hjälp av en accentkulör eller två som ma tycker om.

Vitt, brunt ljusrosa och gulddetaljer känns sobert och lyxigt tycker jag.

Zebrarandiga textilier  i badrummet tillsammans med stengodsprodukter för tvål och förvaring av smått blir stilfullt som kontrast till det vita.
Bildsvepet i denna avslutande sektionen är jag osäker på om det är skapat av samma team som ovan, men hur som helst så är det ännu en gång otroligt fint inspirationsmaterial som H&M Home har tagit fram tycker jag.

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *