House Doctor SS19

Danska House Doctor är ett varumärke som jag vet att många av er som läser bloggen gillar riktigt mycket, ett designföretag som varit sin stil trogen från start fram till nu när vi ska kika på SS19 från dem.
Vårens nyheter med fokus på utomhusliv med allt vad det innebär och detta via härlig inspiration på temat Glamping.

Glamping är ju en slags lyxbetonad campingvariant där man i stort sett tar med sig det man har inomhus och placerar det utomhus, ett tema som var populärt för bara några år sedan vill jag minnas, men som nu är på tapeten igen.
En gissning är att man vill inspirera till att spendera sommaren hemmavid istället för att ge sig ut på långväga resor, ett hållbarhets- och miljötecken i tiden tänker jag.

Rustikt och med idel narurmaterial tar House Doctor livsnjutande utomhus till nya höjder SS19, och t om jag som inte direkt är någon ”campingperson” kommer på mig själv med att tycka att det ser riktigt mysigt ut.

Leva livet utomhus så mycket man kan när vädret tillåter, ja enligt den nya katalogen vill House Doctor inspirera oss till, och här ser vi ett dukat bord bokstavligen på vattnet.

House Doctor’s rustika keramik till det dukade bordet är ett stående, omtyckt inslag i deras sortiment som ständigt utökas med nya produkter osv, och allt är fint att mixa till en egen brokig servis.
Jag gillar den lilla tappkannan i glas som känns mer behändig än de flesta större varianter som finns på marknaden.

Den högsmala kannan och mjölkkannan samt även ett tillhörande kakfat på fot är sprillans nya våren 2019.

Sortimentet innehåller såklart en rad nya textilier som kuddar plädar och mattor

Och nya belysningsarmaturer, två av nyheterna ser du här ovan ,en kukongliknande takpendel samt en bordslampa.

Även om sortimentet SS19 har stort fokus på uteliv och produkter för detta så finns det även en rad möbelnyheter att kika närmare på.
Modulsoffan med lite högre sitthöjd vilket gör att den passar att matcha med matbord samt sittpuffen här ovan är två utvalda favoriter ur detta segment.
Vill du spana in samtliga nyheter så gör du detta enkelt genom att bläddra i den nya katalogen HÄR.

*Pressbilder House Doctor

1 reaktion på “House Doctor SS19”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.