Tine K Home Autumn 2018

Idag när det är vad som känns som årets varmaste dag, vill jag passa på att visa de kommande höstnyheterna hos danska Tine K Home som är ett varumärke som väldigt många tycker om, ja inklusive undertecknad.
Höstkollektionen är en fortsättning på kollektionen Feel 2018 som släpptes i våras, lite andra mer dämpade kulörer som närmast kan beskrivas som smutsiga pasteller.
Jag visar ett gång härliga inspirationsbilder här i bloggen och hoppas du blir lika inspirerad som jag!

Jag som är så trött på vår soffa blev lite nyfiken på soffan ovan i bild som ser inbjudande ut och så snygg med det löst sittande överdraget av linnetyg.
En soffa som tål att tittas närmare på och att provsitta så snart jag får tillfälle.

 

Visst var det härliga bilder?  jag blev väldigt inspirerad av stilen, kulörerna och känner att det vore kul att få till en make over här hemma, och hör och häpna så är jag faktisk sugen på blått vilket aldrig någonsin har hänt förrut.

Vill du spana in hela kollektionen så kan du bläddra i den sprillans nya katalogen HÄR där man dels visar inspirationsbilder men också produkt ör produkt med tillhörande färgkoder osv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.