Tine K Home SS18 – Feel Collection

Idag står vårnyheterna på kö för att få visa upp sig här hos mig, och först ut är SS18 kollektionen hos danska Tine K Home.
Ett omtyckt varumärke och alltid lika fina och inspirerande bilder, och denna gången är det nyöppnade lifestyle hotellet Casa Cook på ön Kos som har använts som location för ändamålet.
En perfect match, producterna och hotellets interiör är som är gjorda för varandra.

Lampor i rotting,både till bordet och att hänga i taket.

Tine K’s rottingmöbler är väldigt omtyckta, och nu utökas detta sortiment bla med barstolarna som syns i bild här ovan.

Jag har redan tidigare när jag visat andra kommande kollektioner, och även när jag svarat på intervjufrågor angående 2018 års inredningstrender siat om att just kulören GULT kommer som en uppstickare.
Detta känns ännu mer givet efter att ha scrollar igenom den digra katalogen som visar Tine K’s kommande kollektion döpt till Feel Collection.

Nytt inför våren/sommaren 2018 är en kollektion med kläder och accessoarer, och här kan man väl utan att överdriva säga att produkterna matchar den boho-chica stilen som även inredningsprodukterna  har, och som blivit ett signum för Tine K Home.

Riktigt fina bilder och nu blev jag ännu en gång rejält sugen på att besöka Casa Cook, a antigen på Rhodos eller Kos, båda resorterna ser helt fantastiska ut.

Vill du spana in hela kollektilen så kan du bläddra igenom katalogen HÄR

*Pressbilder Tine K Home

 

1 reaktion på “Tine K Home SS18 – Feel Collection”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.