Årets sista dag är här….

av | dec 31, 2017 | Livet

…..och jag anar att du är fullt upptagen med dina nyårsbestyr av olika slag, stora som små.

Jag hoppas innerligt att du tar farväl av 2017 med en härlig känsla, och välkomnar det nya året tillsammans med dem som tycker allra mest om.
Ja, till syvende sist så är det faktiskt just det som betyder allra mest, inte hur storslaget man firar även om det ibland tycks se så ut…
Jag ska i vilket fall som helst fatta mig kort och önska Dig ett riktigt

Jag håller på med en liten resumé av det gångna året, men tills det är klart så bjuder jag på ett collage med mina mest gillade bilder på Instagram under det gångna året.

Ett helt fantastiskt år kan jag själv konstatera efter att ha tittat tillbaka i arkivet under de senaste dagarna, man glömmer ju fort ibland och ibland tenderar det mindre trevliga att etsa sig fast hårdast, tyvärr.

Jag hoppas på ett ännu ett fint kommande år där jag ser fram emot att ta mig an nya utmaningar, ja

 

 

2 Kommentarer

 1. Ninni

  Gott Nytt År Anette,
  Efter att följt Dig och läst och tittat på det här inlägget, står jag med funderingen kvar (har frågat två ggr tidigare) gällande Ditt inlägg den 4 sept där Du ”bjussar på en tjuvkik på badrumsrenoveringen”. Du skriver där att Du återkommer med ett svep av bilder när badrummet är färdigt, det var då några detaljer kvar i lightrenoveringen i samarbete med Golvpoolen. Är det fortfarande inte klart kanske? Ibland kan det ju bli surdegar som tar tid att lösa. Men hoppas att det har gått bra för Er och det skulle vara roligt att se det där ”svepet” med bilder från badrummet .
  Hoppas att det blir ett bra år för Dig,
  Varma Kramar från Ninni.

  Svara
 2. Ninni

  Hoppsan, skrev kommentaren i fel inlägg. Den ska vara i Din Årskrönika inlägg.
  Kram Ninni.

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *