Ett riktigt klipp

*Inlägget innehåller annonslänkar*

Söndagen är här och ännu en härlig sommardag minsann, och idag vill jag först och främst hälsa alla nytillkomna läsare välkomna, så himla roligt att så många nya bloggvänner hittat hit till mig den senaste tiden!
The more the merrier, ja det stämmer ju på pricken!

Också vill jag passa på att tipsa om ett riktigt klipp som du kan göra just nu, för nu är nämligen min fina urna ovan i bild  på REA och så även samma urna fast i en högre variant , och inte nog med det för dessutom får du ytterligare 10% rabatt med rabattkoden OCOUTLET10

Rabatten gäller t om imorgon den 9/7 så passa på!
Jag älskar min urna som jag haft i några år och blev dessutom rejält sugen på att slå till på en massa annat fint som finns i nyss nämnda Lyx-Outlet hos Oscar & Clothilde.

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.