Varför nöja sig med ett…

av | jul 6, 2018 | Bostad, Veckans Hemnet-favorit, Veckans Inredningsnyheter

….tjusigt Hemnet-span när man kan ha två, tre eller flera tänker jag, och därför vill jag idag även visa Dig en superfin bostadsrätt som är till salu i Enskede just med adressen Handelsvägen 28 via Magnusson Fastighetsmäkleri.
Så tjusig på alla sätt och vis, och med lite sådär lagom mycket internationell stil, vi talar ju trots allt om Enskede och inte New York, haha..

Nu kikar vi vidare!

Liten men naggande god, ja denna bostad är endast 60 kvm men med dess öppna planlösning och genomgående sobra stil känns det luftigt och fint och lite som en lyxig hotellsvit +kök.
Här skulle man helt klart kunna flytta in!

Genomgående neutrala kulörval med en svart, vit, grå bas som gör det enkelt att addera en accentkulör som man gillar, och i detta fallet har man valt en varmgul accent som är väldigt trendigt just nu.
Denna accentfärg är ju enkel att byta ut efter hand som man byter favoritkulör, i takt med årstiderna skiftningar eller om man tycker att det är viktigt att haka på det senaste när det gäller kulörtrenden som råder.

Vill du veta mer om den här fina postade och spana in fler bilder som visar det hela, så kika in hos Magnusson Fastighetsmäkleri

1 kommentar

  1. ella

    Snygg, men whats up med fönsterhandtagen?

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *