*Inlägget innehåller annonslänkar*

Hej från varma Hua Hin, här gäller det att klä sig i tunna fladdriga textiler eftersom temperaturen ligger runt 30° dygnet runt och med hög luftfuktighet dessutom.
Jag älskar värmen så jag klagar inte alls men bra att klä sig rätt så man känner sig fräsch såväl dagtid som på kvällarna.

Jag har ju visat några outfits redan, den fina solgula klänningen, en silkig pepparkaksbrun omlottklänning, en fladdrig fladdrig sommarklänning och nu idag tänkt jag visa dig kvällens outfit som denna gången betår av en skräddad byxa med vida ben och och mönstrad blus istället för klänning.

Gamla örhängen från H&M men hittade en ann fin och liknande variant HÄR

Halsbandet hittar du HÄR som även har ett par 

matchande örhängen  i en cool dubbelsidig variant

Byxorna är otroligt tunna och sköna och är dessutom tillverkade av Tencel som är ett material som går under parollen ”bra miljöval” då det är växtbaserat och förnyelsebart.
Gillar man inte smutsgula så finns samma härliga byxa i svart HÄR dem ska jag köpa när jag kommer hem, så sköna är dem!

Sista bilden visar ungefär hur de flesta bilderna brukar bli när min käre man tålmodigt försöker ta en eller två hyfsat bra bilder där jag medverkar i bild.
Ett svårt eller näst intill omöjligt motiv att fotografera då jag antingen blundar, gör grimaser eller flaxar med armarna.

Ha en fortsatt fin måndag!

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *