Min solgula söndag på The Barai

*Inlägger innehåller annonslänkar*

Kikar in för att bjuda på lite solgula bilder från min söndag här på The Barai, en söndag där temperaturen nådde 34° när det varsom varmast och solen gassade från en klarblå himmel.
Man kan åka till Asien året runt och inte bara ett fåtal utvalda månader om året, nu i maj har vi ofta rest hit och då är det varmt och skönt och lite lugnare på hotellen än runt jul och nyår.

Jag matchade solen med min mycket gula, svala och sköna klänning som du hittar HÄR, och gillar man inte gult så finns denna även i blått.
Skorna och solglasögonen är från Louis Vuitton och min stråväska med bambuhandtag fick jag en gång i gåva när vi bodde på en annan härlig resort i Thailand som heter Trisara, och den är en favorit sedan dess.
Och på tal om gult, det är visst en viss kärlek som jag hyser till denna kulör ungefär vid denna tiden varje år

Ja så där såg jag ut idag under min härliga söndag, som mest gick ut på att bada, äta supergod mat och få en timmes massage på hotellets prisbelönta SPA som är helt fantastisk.
Bor man på The Barai (vuxendel på Hyatt Regency), så ingår det en timmes massage varje dag (!) i rumspriset, höjden av lyx om du frågar mig.

Tusen tack för att du kikar in här hos mig och hoppas du får en fin start på den nya veckan!
Kramar

2 reaktioner på “Min solgula söndag på The Barai”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.