Citrongul

av | maj 25, 2017 | Mode, Resor

Hej torsdag, fast söndag hos dig inte inte sant, och imorgon kanske du har klämdag och en riktigt härlig långhelg framför dig?
Dagens outfit gick idag helt i citrongult, ja faktiskt från topp till tå!

Klänningen, en härlig maxivariant känner du säkert igen härifrån , och den är mycket skön kan jag lova.
Den gula bikinin har jag också visat tidigare, och sist men inte minst bästa strandväskan från Kappahl som är lätt att ha med i packningen.
Ja, det var som sagt väldigt gult och färgglatt för att vara jag men på sommaren brukar det bli lite mer färg än annars.

Kram

2 Kommentarer

  1. Inredningshjälpen » Sommarblus

    […] de har gjort tillsammans med Frida & Sofi Fahrman. Den citrongula klänningen visade jag ju HÄR, och den klänningen känner jag mig så himla fin i, jag som annars nästan aldrig har på mig […]

    Svara
  2. Inredningshjälpen » Min solgula söndag på The Barai

    […] Jag matchade solen med min mycket gula, svala och sköna klänning som du hittar HÄR, och gillar man inte gult så finns denna även i blått. Skorna och solglasögonen är från Louis Vuitton och min stråväska med bambuhandtag fick jag en gång i gåva när vi bodde på en annan härlig resort i Thailand som heter Trisara, och den är en favorit sedan dess. Och på tal om gult, det är visst en viss kärlek som jag hyser till denna kulör ungefär vid denna tiden varje år […]

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *