Happy Friday on Marriott Hua Hin

av | maj 11, 2018 | *Affiliateinlägg med annonslänkar, Affiliate

*Inlägget innehåller annonslänkar*

Alldeles nyss så postade jag en video på Instagram där jag försöker mig på en hälsning från Thailand till alla mina fina följare, det blev väldigt spontant, skååuunskt och flaxigt, men det bjuder jag på, är det Happy Friday så är det!
Och här ovan ser du mig på väg genom den grönskande trädgården här på Marriott Hua Hin där vi har checkat in för resten av semestern.
Ett ganska nybyggt hotell som öppnade för ca 2 år sedan och ligger direkt vid samma strand som där vi bodde tidigare.

Som sagt, är det solsemester så är det synonymt med gula fladdriga klänningar för min del, och denna omlottvariant med volanger och strukturpickar är jag bara så kär i.
Man känner sig sommarfin direkt för man tar den på sig, och skulle du inte gilla gult lika mycket som jag gör så finns den även i rosa HÄR

Här ser du Marriott Hua Hin’s huvudbyggnad på håll och där i mitten finns lobbyn och ett Café där man kan ta en fika eller en drink i baren på kvällen.
Men men, mer om själva hotellet senare, nu ville jag mest önska Dig en härlig fredag och en riktigt fin helg!

Kram

PS. Vill du kika på den ganska roliga videon så hittar du den HÄR

1 kommentar

  1. Inredningshjälpen » Kvällens Outfit

    […] outfits redan, den fina solgula klänningen, en silkig pepparkaksbrun omlottklänning, en fladdrig fladdrig sommarklänning och nu idag tänkt jag visa dig kvällens outfit som denna gången betår av en skräddad byxa med […]

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *