Sista kvällen på The Barai

*Inlägget innehåller annonslänkar*

Du som följer mig via Instagram har kanske noterat att vi checkat ut från Hyatt Regency/ The Barai och flyttat till ett annat hotell som ligger bara ett stenkast längre bort på samma strandremsa.
Ja, de flesta bra hotellen ligger faktiskt på rad efter varandra här i Hua Hin, så gillar man att få ombyte under sin vistelse och kan tänka sig att byta hotell en gång eller två så är det riktigt enkelt här.
Men hur som helst, dessa bilderna tog jag sista eftermiddagen och kvällen som blev en bra avslutning på en helt underbar vistelse där.

Kika in i vår svit med en egen liten uteplats och pool, och inne var det en gigantisk säng som var ca 3 meter bred och gjorde att man kände sig som en av minimänniskorna i filmen Downsizing som jag tittade på när vi flög hit.
En lite underlig film om du frågar mig för budskapet var ute otydligt, för först verkade det som om den skulle vara en väckarklocka till hur vi behadlar vårt jordklot med all överkonsumtion miljöförstöring osv men sen plötsligt verkade den allt mer handla om människans jakt efter det perfekta livet, att vi aldrig är riktigt nöjda och ofta glömmer att leva här och nu i jakten på lösningen som ska förändra allt.

Och på tal om flyg, innan vi flög från Arlanda passade jag på att köpa lite härligt väldoft från Byredo och denna gången slog jag till på doften La Tulipe både som parfym, parfymolja och som hårparfym.
En härlig sommardoft!

Med på denna resan har endast lätta fladdriga plagg fått följa med i packningen, ja är det varmt och hög luftfuktighet så är det ju just det man vill klä sig i, inte sant?
Min mönstrade omlottklänning med rostbrun nyans i botten hittar du HÄR, ett rigtigt kap dessutom, och så himla skön och sval!
Mina sandaletter med klack är från förra året men finns HÄR med 30% rabatt och fler fina skor från samma varumärke HÄR och nästan alla är på kampanj med upp till 40% rabatt just nu!

Hoppas att du har fått tjuvstarta helgen lika underbart som jag har gjort, jag har både hört och sett att det är hur härligt sommarväder som helst hemma i Sverige, och jag hoppas innerligt att det håller i sig tills vi kommer hem och gärna under flera månader framöver.

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.