Inte bara scrolla och kolla!

av | maj 12, 2018 | Bloggkärlek

Av förklarliga skäl har jag ju ingen egen fin helgbukett att sprida glädje med just nu då jag befinner mig i Thailand, utan denna har jag helt enkelt lånat av Emma Olbers som lade upp den på sitt Instagram-konto igår.
Emma är ju personlig favorit, och en av våra duktiga kvinnliga designers med så mycket fint på sin repertoar, och så fort jag fått tillfälle har jag visat senaste nytt från henne här i bloggen.
Jag tycker om hela hennes filosofi med tradition, hantverk och miljö i ständigt fokus, och dessutom är Emma en oerhört trevlig person.
Buketten ovan känns signifikativ för hela Emmas personlighet, genuint och äkta rakt igenom.

Jag följer såklart Emma på hennes Instagram och om du inte redan gör det så in och följ henne idag!
Jag tipsar ofta om konton som inspirerar mig, försöker vara peppande, ge komplimanger osv och inte minst klicka på HJÄRTAT på det som jag gillar.
Dvs inte bara scrolla och kolla, utan att även klicka eftersom jag vet hur mycket det betyder idag med hänsyn till den nya algoritmen som Instagram har anammat som osynliggör ens konto.

Värt att tänka på nästa gång du scrollar genom ditt bildflöde, ge kärlek och få tillbaka, ja som i livet på det stora hela.

En trist sak som hänt efter baddräktsincidenten är att ganska många avföljt mitt instagramkonto.
Bara för att jag lade upp en bild på mig själv i baddräkt som tydligen inte var inom normen för en del.
Tråkigt men samtidigt bra, för vem vill ha följare med sådana värderingar?

Emmas instagram konto hittar du HÄR och ombloggat om Emmas design HÄR

Njut din lördag!

Kram

2 Kommentarer

  1. Ingrid

    Hoppas att du inte oroar dig pga avhopparna. De kan man klara sig utan. Jag har följt dig ganska länge nu och jag älskar den fina inspiration du förmedlar. Allra mest gillar jag ditt härligt personliga och vackra hem ochdina små killar. Mysigt. Om du är smal eller kraftig, lång eller kort har ingen betydelse alls. Jag tycker att du är superfin helt enkelt. Och den gula klänningen…… fantastiskt klädsam på dig. Många kramar från mig ☀️ Ha det gott

    Svara
  2. Jenny

    Instämmer helt med Ingrid. Jag börjar genast följa dig på IG som kompensation för någon du tappat (följer egentligen nästan endast vänner för att dra ner på mediebruset)

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *