Big Fish Sunrise Breakfast

av | maj 13, 2018 | Resor

Somliga helger, jag tror det är vid extra hög beläggning, så dukar de upp en speciell Sunrise Breakfast på Big Fish som är Marriott Hua Hin’s  lite finare alá carte restaurang med magisk location på stranden bokstavligt talat.
Och vi hade turen att det var uppdukat denna helgen, så vi passade på både igår och idag att äta riktig finfrukost som var mera åt brunchhållet.

En massa goda färskpressade juicer, jag väljer guava om det finns, bakverk i alla former, crepes & pannkakor, äggrätter som omelett, porchersde ägg, Egg Benedict, sushi, sashimi, laxtartar, ostron, Bloody Mary, Mimosa osv.

Der fanns även en station med asiatiska rätter tex wokade nudlar, nudelsoppa osv som lagades alá minute utomhus i ett wokkärl, vilket även finns vid den vanliga frukostbuffén som är gigantisk med mer mat än vad som behövs för en hel middag.

Ja, jisses så mycket mer man äter när det vankas hotellfrukostar som dessa och allt är annorlunda jämfört med hemma, lyxigt och gott.

Hög beläggning var det ja, men även om hotellet är stort med många gäster så känns det nästan folktomt både i restaurangerna och i poolerna nästan jämt.
Anledningen till detta är att väldigt många asiater semestrar här just nu och de vill helst inte vara i solen och väljer hellre lokala små restauranger på gatan utanför eller äter snabbnudlar på rummet har vi sett, haha.

Idag när vi åt frukost var jag dock hur trött som helst och anledningen till detta är att jag satt uppe Thailändsk tid (+ 5 h) och kollade på Eurovison-finalen som ju fick ett snöpligt avslut för Benjamins del som låg tvåa efter juryns röster.
Hur det gick sen vet vi ju vid detta laget, och jag tycker att det är trist att uppgiften så ofta missuppfattas när tittarna ska rösta, för detta är ju trots allt en musiktävling och inte bästa politiska-budskap-vinner-contest.
Det kan vi gärna ha en separerat tävling för tycker kag.
En stor eloge till Benjamin Ingrosso som gav allt när det gällde och levererade ett nummer i världsklass.
Nu njuter jag av ännu en härlig dag i solen, hoppas du gör detsamma!

Kram

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *