Another week another Radisson Blu

Gårdagen var en spännande mötesdag ganska långväga hemifrån, ni som följer mig på Instagram fick en hint via Instastory, och när det var avklarat styrde vi kosan mot Göteborg och checkade in på Radisson Blu Riverside.
En favorit i repris skulle man kunna säga, för hit har vi gärna återvänt vid flera tillfällen sedan hotellet öppnade för några år sedan.
Och förra veckan checkade vi ju ut från Radisson Blu Strand som ingår i samma hotellfamilj, och dit kommer vi också att återvända igen, var så säkert!

Och dags för nästa arbetspass som gick som en dans, inte minst när det finns massa härliga godsaker som väntar på rummet.
Så gott!

Och efter det blev det en middag med mannen på en annan favorit, nämligen Sjömagasinet som serverar fisk och skaldjur som är så gott att man smäller av, typ.
Jag bytte t om om till klänning, men det finns inte med på bild om vi bortser från Instagram.

Och efter en brakmiddag och ETT glas bubbel samt en natts skön sömn på hotellet, ja då vaknar man upp och ser så här glad ut.
Jag luras lite, jag ser inte ut riktigt såhär när jag vaknar, men nästan hahaha..

Innan vi checkade ut i morse hann vi med en härlig frukost i den mysiga restaurangen som finns i direkt anslutning till hotellets reception.
Vi har som sagt bott på Radisson Blu Riverside ganska många gånger och det har alltid varit lika mysig stämning där, inte minst senast när vi var där i juletider var det mycket ombonat och juligt.
Supergod frukost med allt man kan önska sig, jättevänlig och proffsig personal och har man tid att koppla av en smula, ja då finns det ett SPA, bubbelpooler och en fin takterrass med fin utsikt allra högst upp.

*Boende i samarbete med Radisson Blu Riverside

5 reaktioner på “Another week another Radisson Blu”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.