I Göteborg

av | dec 13, 2016 | Design, Hotelldesign, Okategoriserade

3d7a0142

Igår åkte vi upp till Göteborg av en rad olika anledningar, en av dem berättar jag om lite senare idag, och den här gången checkade vi in på härliga Radisson Blu Riverside Hotel där vi har bott vid flera tillfällen tidigare.
Ett superfräscht och fint hotell med SPA som ligger på Lindholmspiren, och därifrån tar man sig på ett par minuter med Älvsnabben in till centrum.

img_0281

Dagens kontor.
En av de saker som jag älskar allra mest med mitt arbete är att jag kan arbeta i stort sett var som helst i hela vida välden så länge jag har med min dator, kamera och telefon och att det finns internet, såklart.

img_0280

image

img_0290

3d7a0130

Överallt på hotellet finns det fina och lite roliga detaljer att spana in och dessutom en mycket mysig lobby med vardagsrumskänsla, där man gärna slår sig ner för att pusta ut mellan möten, ta något att dricka eller kanske arbeta som i mitt fall.

img_0292

img_0288

3d7a0127

3d7a0153

img_0279

img_0291

Julpyntat och fint både inomhus och vid hotellets välkomnade entré, så inbjudande och tänk vad mycket den den där lilla extra ansträngningen betyder för helhetsupplevelsen.
Nu väntar en sväng på stan med traditionella stopp som alltid görs i Göteborg.

Ha en fortsatt fin dag!

skarmavbild-2015-03-24-kl-12-28-58

1 kommentar

  1. Inredningshjälpen » Another week another Radisson Blu

    […] Blu Riverside ganska många gånger och det har alltid varit lika mysig stämning där, inte minst senast när vi var där i juletider var det mycket ombonat och juligt. Supergod frukost med allt man kan önska sig, […]

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *