Att ha en ny favorit

3d7a0174

Du vet säkert hur det är när man har ett klädesplagg som man tycker så mycket om att man använder det tills det knappt hänger samman i sömmarna längre.
Underbart med kvalitetsplagg som håller i många år inte minst när det gäller hållbarhets- och miljöaspekten, och exakt sådan var kärleken till en svart klassisk kappa från Tiger of Sweden , som jag köpte för kanske 10-12 år sedan, men som jag fick ge upp vid senaste garderobsrensningen.
Som det tog emot.
Men men, nu har jag införskaffat en ny fin kappa från samma varumärke och nu är vi på god väg mot en ny fin relation känner jag.
Jag slog till för ett tag sedan när Ellos hade en rabatt som gällde även för varumärken, och en sådan rabattkod som ger 25 % rabatt på din hela din beställning* inkl mängder av varumärken och leksaker när du anger koden 345452 finns även nu att använda om du skulle vilja göra ett riktigt bra köp du med.

3d7a0185

Storleken är rymlig (jag har 36) och det är perfekt när det gäller den här typen av ullkappor tycker jag, för då får man med lätthet plats för en tjock långkofta eller en tunn innerkappa som gör att man kan använda kappan både under hösten, mildvintern och våren.
Extra plus från mig för den höga kragen att fälla upp runt nacken och den snygga skärningen framtill, och kappan finns även i en snygg gråmelerad variant, i ljusgrått och i kamelbeige som är supersnyggt det med.

Väl inne hos Artilleriet hittade jag ännu en ny kärlek, jag föll handlöst så att säga, och har nu hittat the perfect match till vårt nya bord!
Exakt vad det var visar jag lite senare här hos mig.

*Inlägget är skrivet i samarbete med Ellos och innehåller Adlinks

*Villkor

Nybeställning på kläder, skor, hemtextil, inomhusbelysning, tapeter eller mattor på Ellos.
Gäller max en gång per kund, t.o.m. 2016-12-18.
Kan ej kombineras med andra erbjudanden, prissänkta varor eller varor märkta med ”kampanjpris” eller ”design by”. UGG, Odd Molly, SPANX, Vagabond och Odd Molly home är undantaget rabatten.
Gäller max en gång per kund. Vi reserverar oss för eventuella tryckfel.

skarmavbild-2015-03-24-kl-12-28-58

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.