Spagetti och Köttfärssås

av | dec 12, 2016 | Design, Hemma hos Inredningshjälpen, Okategoriserade

Version 2

Hemma hos oss hör det till rutinerna att vi äter spagetti och köttfärssås minst en gång i veckan, och oftast så blir det på söndagarna som vi gör det, fråga mig inte varför.
Jag tycker själv att jag gör en väldigt god köttfärssås, och brukar höfta mig fram för att få till den där perfekta smaken.
Mycket tomatsmak, inte för starkt med chili osv utan en ganska barnvänlig sås som dessutom avrundas med en skvätt grädde.

img_2825

3d7a0039

Och igår var det så klart extra kul när vi kunde premiärduka på det sprillans nya bordet från Gervasoni som anlände i fredags.
250 kg marmorskiva och träunderrede baxades upp i vår snirkliga sekelskiftestrapp av modiga starka grabbar från Studio Pompone där vi har köpt bordet, en tidig julklapp till oss!
Jag blev förälskad i bordet för flera år sedan, och kärleken håller i sig med råge!

3d7a0024

image

Också var det även premiär för nya fina keramiken från Mimou som jag köpte när vi var där i förra veckan och faktiskt även för ljusstaken och glasunderläggen från Hilke Collection som jag visade redan igår.
Sist men inte minst måste jag även tipsa om att ta i ett kryddmått (ca) med kryddpeppar nästa gång du lagar köttfärssås, det blev extra mustigt och gott minsann!

Kram

skarmavbild-2015-03-24-kl-12-28-58

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *