HEM a/w 2017

av | sep 6, 2017 | Okategoriserade

Jag spinner vidare på de inredningstrender som syns nu under hösten 2017 och gör det väldigt enkelt för mig genom att visa de senaste bilderna från designföretaget HEM.
De har ju sedan ett tag tillbaka ett väldigt tjusigt showroom i Stockholm, och där är de fina bilderna tagna.

Som vi ser är det väldigt mycket 70-tals kulörer med grönt och brunt i fokus med inslag av djupblått och rostorange som gäller.
Den som vill vara trendig hösten 2017 satsar stort på skogsgrönt i alla dess nyanser och även brunt som sagt, och vill man dra det hela till sin spjutspets så kombinerar man dessa båda kulörer och gärna även furuträ och edra ljusa träslag.

Fåtöljen Hai designad av Luca Nichetto lanserades redan 2013 fast då med one Nordic som producent. Nu gör samma fåtölj ny debut hos HEM och nu med förnyad/förbättrad design och lite andra textilier.

Puffar i alla möjliga former och storlekar är det som vi ska inreda våra hem med just nu, alla gör sina egna puffar som sagt (jag känner mig lite som en papegoja), och det finns ingen hejd på det hela verkar det som, varje pressutskick som jag har fått i år har innehållit minst en puff, haha.


Strukturer, materialkombinationer och trärena möbler i stort och i smått, och via bilderna ovan ser vi glimtar från den nya mattkollektionen, och även nya textilkollektionen Razzle Dazzle som görs i samarbete med Febrik Fabrics.

Vill du veta mer om HEM och deras produkter så klicka dig vidare till HEM’s hemsida.

*Bilder via HEM

1 kommentar

  1. Katrin

    Hej! Vet du om taklampan ”Enigma pendel – vit/aluminium” kommer att tillverkas i ett annat material såsom mässing eller koppar (som ger ett varmare intryck)? Med vänlig hälsning,
    Katrin

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *