Ethimo 3Days of Design

av | jun 10, 2024 | Uncategorized

Hej fina vän!

Jag är så himla glad att äntligen kunna välkomna er till Ethimo’s första utställning på skandinaviskt mark, ja som agent för de nordiska länderna känns det såklart jättekul att @ethimo kommer ställa ut under 3 Days of Design  12-14 juni!
Detta är ju något som jag personligen längtat efter att få göra, vi har ju byggt upp och arbetat med varumärket när det gäller främst Sverige sedan Ethimo startade för 11 år sedan, och nu har vi alltså agenturen för alla de nordiska länderna.
Det fina med 3 Days of Design är ju att allt är öppet även för allmänheten oh ja, vill du traffa mig så har du ett bra tillfälle att göra det i Köpenhamn  under alla dagarna.

Ehimo kommer att ställa ut i distriktet Marmorkirken vid den Italienska Ambassaden Fredericiagade 2, 1310 Copenhagen, tillsamman med flera andra italienska varumärken.
På plats kommer man via en kurerad utställning att visa upp en del av de nyheter som visades upp nyligen under Milan Design Week 2024, och då med fokus på den kommande kollektionen Patio designad av Zanellato/ Bortotto som kommer våren 2025.

Vill du kika på hur det såg ut i april under Milan Design Week och Salone de Mobile kika då HÄR


En av mina personliga favoriter bland nyheterna som finns ute till försäljning redan nu är bordet Bold som finns både som ett runt bord och som ett rektangulärt bord och även detta kommer att finnas på plats i Köpenhamn i nästa vecka.

En given centerpiece vid utställningen kommer självklart det prisbelönta gymmet Out-Fit att vara, designat av Ethimo och Studio Adolini.

Om ni vill boka möte osv kontakta mig via DM här eller maila [email protected]

Varmt välkomna att uppleva Ethimo’s härliga värld av utomhusdesign i Köpenhamn.

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *