Sommaroas i matta pasteller…

av | jun 10, 2024 | Uncategorized

*inlägget innehåller annonslänkar*

Hej fina!

Idag kikar jag in med ett inlägg till bredden fyllt med inspiration till din härligaste uteplats, stor som liten och varför inte drämma till med lite somriga matta pasteller som tar det hela till en helt annan nivå?

Ja, ska man satsa på färg någon gång på året så är det definitivt nu!

Parasollet med stång av trä och duk med fransar finns  HÄR  och caféstolen med flätning i rygg och sits , stomme av rottingBeige/krämvit HÄR

Matbord med bordsskiva klädd med kakelplattor HÄR  och trädgårdsstol i helgjuten polypropylen HÄR   samt handgjord kruka i terrakotta HÄR

Den fina kannan / vas i glaserad keramik HÄR  och champagnekuporna i klarglas HÄR  samt utomhusmattan  med sisal-look HÄR .

Hur vackert är det btw inte med en svagt rosa husfasad som denna ovan i bild, ja hela huset ser otroligt drömmigt ut tycker jag.

Den hopfällbara skärmväggen som står i bakgrunden är tillverkad i rotting och har en vävd struktur i fönsterna som minskar insyn och du hittar den HÄR .

Caféstol med flätning i rygg och sits , stomme av rotting hittar du HÄR  och sidobord med bordsskivans topp av kakelplattor HÄR   samt den kraftig jutemattan med dekorativt mönster HÄR .

Sidobord/piedestal klädd med små kakelplattor hittar du  HÄR  och den handmålade vattentäta lerkrukan med handtag och dekorativ kant HÄR .

Serveringsfatet som skymtar i bild i handmålad italiensk keramik  HÄR  och tygservett i bomull HÄR .

Utomhusmattan  med sisal-look finns HÄR  och caféstol med flätning i rygg och sits och stomme av rotting, finns i flera färger HÄR samt kanna / vas i glaserad keramik HÄR .

Matbord med bordsskiva klädd med kakelplattor HÄR  och skärbräda i mangoträ HÄR .

Den djupa tallriken med äpplen i finns HÄR och den större tallriken med oregelbunden form HÄR samt kannan i glaserad keramik HÄR  och serveringsbestick med rotting skaft HÄR .

Påslakanset i ekologisk bomull HÄR och underlakanet som finns i flera färger och storlekar  finns HÄR .

Karmstol i pulverlackerad metall, finns i flera färger HÄR   och utomhusmattan vävd i polypropylen med sisal-look HÄR  samt duken i tvättad muslin HÄR . Tallriken med den gula pricken i mitten finns HÄR  och  coupeglasen HÄR .

Karmstol i rotting med sits och rygg  i konstrotting HÄR  och sidobord med bordsskivans topp av kakelplattor HÄR  samt en stor härlig strandhandduk HÄR

Den långa sittkudden med tofsar finns HÄR   och kannan i stengods HÄR   samt armfåtöljen med stående ribb i ryggen.

Stor härlig strandhandduk HÄR  och den långa sittkudden med tofsar HÄR   samt utomhusmattan vävd  i polpropylen med sesal-look hittar du HÄR .

Den mönstrade kudden med lös innerkudde finns i rosa HÄR och blått HÄR . samt i fler enfärgade kuddar med pikering HÄR .

Solstol med ram av rotting och sittdelen i plastrotting hittar du HÄR  och bricka i rotting HÄR  och den gula kannan HÄR .

Caféstol med flätning i rygg och sits och stomme av rotting, finns i flera färger HÄR och den tjocka långa dynan med sydd pikering och fina tofsar HÄR  samt pläden i mjukt siden och med fransar kommer från härliga Mimou och finns HÄR .

Hoppas du hittade något du tycker om och att vi snart ses här igen.

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *