Uppdatera för sommarlook

av | jun 7, 2024 | Uncategorized

Hej fina kompis!

Fredag fast kanske fredagskänslan infann sig redan igår eftersom det ar en ledig dag iom att det var Sveriges Nationaldag?
Hur som helst så för dörren står ju sommaren för dörren med allt var det innebär, och med tanke på att komma i sommarstämning och hitta den rätta känslan så tänkte jag idag tipsa Dig om några enkla knep som skapar snabb sommarkänsla i hemmet,
Ja, det är ju inte alla till uns att ha en sommarbostad osv och då kan man helt enkelt ställa om till en somrigare känsla hemmavid.

På mitt soffbord står några fina rosa pioner, under sommaren köper jag annars väldigt sällan några snittblommor utan plockar istället in några blommor osv som man kan hitta ute i naturen eller varför inte några Mårbacka Pelargoner som står och blommar hela sommaren? Den stora vasen som även kan användas som ljuslykta är jättegammal och kommer från Åhléns om jag minns rätt, medan den mindre vasen är från Svenskt Tenn och likaså ljusstaken Flow.

Innan du skrider till verket, starta med en rejäl storstädning och skrubba rent i varje vrå,  och plocka undan allt som känns överflödigt/ som inte används och starta från en ren bas.

Tallriken som skymtar i bild, handmålad tallrik i marockansk stil 30% rabatt HÄR .

Jag har sagt det förut och säger det igen, att uppdatera sitt hem med hjälp av nya textiler är detta gammalt beprövat knep att ta till för att skapa snabb förändring som inte behöver kosta så många kronor.

Utgår man ifrån en annars ganska så lugn och neutral bas som tex i vardagsrummet ovan, så kan man ändra accentfärger lite efter hand som humöret, trenderna och årstiderna svänger.
Det behöver inte vara alls mycket, det räcker som sagt med några nya kuddar i soffan som med ens blir ”en ny soffa” , en ny fin pläd, en matta och kanske en uppsättning nya gardiner ?

Just nu har Hemtex kampanj på en massa fint hemmet med 40% rabatt om du kikar HÄR

Kudden med elefanterna är gammal från Svenskt Tenn

Som du kanske vet sedan tidigare så är grönt den röda tråden hemma hos oss, och så fick det bli även denna gången.Gillar du den avlånga storrutiga kudden så hittar du till denna enkelt om du kikar HÄR och denna finns även med en beige ruta istället för grön och båda med 40% rabatt.

En superskön fleeceplädmed tvinnade fransar som finns i flera färger och nu 40% rabatt HÄR

Fler fina plädar med 40% rabatt HÄR

Småblommig kudde 40% rabatt HÄR

Oj oj oj vad man kan göra sig lång när det står något mumsigt placerat på soffbordet hahaha, lilla Agathon kan verkligen nosa sig fram till godsakerna. Världens sötaste kille som man ju faller till föga för gång på gång såklart.

Underbart är kort, snart är säsongen för snittpioner över för i år om man inte odlar sina egna i trädgården vill säga för då kan man nog njuta av dessa kamelonter till blommor under ett bra tag till.

Den fina kudden med broderade klöver på hittar du enkelt HÄR och även på denna är det just nu 40% rabatt.

På samma tema, vs fina dricksglas med målade klöverblad hittar du HÄR och dessa med 30% rabatt

När man sen vill byta stil plockar man undan kuddar och plädar och spar till ett annat tillälle och plockar fram annat från gömmorna och kanske kompletterar med något nytt.

Att bara köpa nytt hela tiden och slänga bort det man har är inte hållbart ur miljösynpunkt och ej heller ekonomiskt anser jag.

Kudde med klövermotiv likt mina HÄR 

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *