Ethimo på Noema Stockholm’s uteservering

av | jun 6, 2024 | Uncategorized

*reklam för egen verksamhet*

Hej fina vän

Nu duggar det tätt mellan inläggen som handlar om min agentur Ethimo , igår berättade jag ju om att vi kommer att ställa ut under 3 Days of Design i Köpenhamn och idag kikar jag in med en annan rolig nyhet av lite annan karaktär.
Denna gången gäller det nämligen den allra första fullmöbleringen av en stor uteservering med 100 sittplatser mitt i centrala Stockholm vid Stureplan…

Restaurangen det rör sig om är relativt nyöppnade finkrogen Noema Stockholm som slog upp sina portar så sent som förra hösten.
Nu lagom till utomhussäsongen har en stor pergola från kommit på plats oh där inne har man alltså möblerat enbart med produkter från Ethimo.
Så himla glad för detta oh hoppas såklart på fler liknande uteserveringar framöver.
Vi har inte varit där på plats ännu men fik dessa bilderna skickade från dem som driver restaurangen så dessa får duga så länge.

Möblerna på plats är stolarna som heter Knit desigande av Patrick Norguet, en stol som ingår i en hel serie med andra möbler och som även finns att få i en mörkgrå variant och då med naturteak istället för pickled teak som här i bild tillsammans med den ljusgrå flätningen av Olefin.

Borden till stolarna är specialtillverkade för Noema då man ville använda speciella underrede som stabiliserar så att borden står jämt även om underlaget är ojämnt. Så till dessa tog vi fram en bordsram och en keramisk skiva som harmonierar med stolarna. 

Jag är dock lite kräsen och tycker att det saknas något, kanske små portabla lampor på borden, några svankkuddar i stolar för färg, stora krukor med tex olivträd eller liknande för mera mysighet, jag misstänker att man snålat in lite på inredarfronten och bara ställt dit möblerna rakt upp och ned.

Men fina hållbara möbler som kommer att hålla länge, det har de garanterat fått!

 

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *